Mediradix logo

Mediradix Oy on vuonna 2003 perustettu, valtakunnallisesti toimiva terveydenhuoltoalan henkilöstöpalveluyritys. Mediradix tarjoaa jo työelämässä oleville sekä tuleville lääketieteen ja hammaslääketieteen ammattilaisille monipuolisia työuria ja työtehtäviä terveydenhuollon julkisella ja yksityisellä sektorilla. Mediradix on englantilaisen pörssiyhtiö Empresarian tytäryhtiö ja sen liikevaihto oli vuonna 2016 5,4 milj. euroa. Yritys on kasvava ja kannattava, Suomen Vahvimmat -sertifioitu menestysyritys. www.mediradix.fi.

Kahdeksan hengen organisaatioomme Turkuun on nyt haussa

Asiakkuusjohtaja/ Sales and Operations Director

 

Tehtävässä vastaat organisaation liiketoiminnan ja nykyisten asiakkuuksien kehittämisestä ja uusasiakashankinnasta. Olet esimiehenä myynnin ja markkinoinnin tiimille, budjetoit, seuraat ja koutsaat tiimiäsi tuloksiin. Raportoit emoyhtiölle Englantiin Suomen liiketoiminnan tuloksesta ja toiminnan kehittämisestä.

Odotamme Sinulta kokemusta terveydenhuoltoalan toimintaympäristöstä, näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä sekä asiakkuuksien ja liiketoiminnan kehittämisestä. Sinulla on myös kokemusta esimiestyöstä. Kommunikoit suomen kielen lisäksi sujuvasti myös englanniksi. Toimintatyylisi on tuloshakuinen ja käytännönläheinen, mutta osaat nähdä myös strategisen kokonaiskuvan. Toimit itsenäisesti, mutta ymmärrät yhteistyön ja verkostojen voiman. Vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset.

Tarjoamme Sinulle arvostetun yrityksen hyvän maineen ja palvelutuotteet, pienen maaorganisaation erinomaisen tiimihengen sekä kansainvälisen ja menestyvän emoyhtiön verkoston ja tuen. Pääset mukaan jatkamaan ja kehittämään Mediradixin menestystarinaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisorsin konsultti Seija Raesola, puh. 040 775 6150. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 14.5.2017 mennessä oheisen linkin kautta