LeasePlan on maailman suurin yritysautojen hallinnointi- ja rahoitusyhtiö. Myös Suomessa toimimme 75 hengen voimin kokonaisvaltaisena autoasioiden ulkoistuskumppanina yrityksille ja yhteisöille. Hallinnoimme Suomessa yli 22.000 ajoneuvon kantaa yli 500 asiakasyrityksessä. Olemme asiakkaiden edunvalvoja autoasioissa. Valtaosa Suomen merkittävimmistä yrityksistä käyttää asiantuntijapalveluitamme huolehtimaan ajoneuvokantojensa kokonaiskustannuksista ja autopolitiikan konsultoinnista.

LOGO

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ

 

Nautitko asiakastyöstä? Tehtävässä ylläpidät ja kehität olemassa olevia asiakassuhteita ja vastaat sinulle nimettyjen asiakkaiden palvelukokonaisuudesta. Viihdyt kentällä ja nautit asiakasrajapinnassa työskentelystä. Osaat kuunnella asiakkaita, hahmotat heidän tarpeensa ja pystyt tarjoamaan niihin soveltuvia ratkaisuja nopeassakin tahdissa. Sinulla on kyky luovia asiakastoiveiden ja palveluprosessien välillä. Olet vakuuttava esiintyjä, hyvä neuvottelija ja pystyt keskustelemaan vaivatta yrityspäättäjien kanssa. Olet tiimipelaaja, joka huolehtii itsenäisesti sovituista toimenpiteistä. Vastuullesi kuuluu pienasiakkuudet ja raportoit tehtävässä kaupalliselle johtajalle.

Sinulla on näyttöjä ratkaisukeskeisestä b2b-myynnistä, asiakkuuksien hoidosta sekä prosessien kehittämisestä. Tuloshakuinen, optimistinen ja energinen työote kuvaavat sinua. Nopeasti muuttuvat tilanteet tai itsenäinen työskentely eivät tuota sinulle ongelmaa. Sinulle on tärkeää, että asiakastiedot ovat ajantasalla ja tarvittavat tiedot voi raportoida nopeasti – siihen käytössäsi on Salesforce. Lisäksi Sharepoint ja O365 -maailman ymmärtäminen on plussaa.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn yritysautojen hallinnoinnin ja rahoituksen parissa.  Meillä pääset osaksi asiantuntijaorganisaatiota, saat tehdä töitä alan huippujen kanssa ja oppia joka päivä uutta. Yrityskulttuurimme on vahva ja meillä ihmiset viihtyvät pitkään. Teemme työmme tosissamme, mutta emme totisina.

Tutustu toimintaamme: www.leaseplan.fi,  www.liikkeella.fi  ja www.linkedin.com/company/leaseplan-finland.

Lisätietoja tehtävästä antavat yhteistyökumppanimme HRS Advisors Oy:n Eveliina Kankkunen puh. 044 505 4417. Jätä hakemuksesi ansioluettelolla ja palkkatoivomuksella varustettuna 2.4.2017 mennessä oheisen linkin kautta.

HAE TEHTÄVÄÄ

 

Share This