Tikkurila on johtava maalialan ammattilainen Pohjoismaissa ja Venäjällä. Olemme perinteikäs suomalainen yritys, joka toimii nykyään 14 maassa. Laadukkaiden tuotteiden ja kattavien palvelujen avulla varmistamme markkinoiden parhaan käyttäjäkokemuksen. Kestävää kauneutta vuodesta 1862. Tikkurilan liikevaihto vuonna 2015 oli 584 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 3 100, josta Suomessa noin 600 henkilöä. Arvomme luottamus, innovatiivisuus ja ammattilaisuus luovat perustan toiminnallemme. www.tikkurilagroup.fi

Tikkurila logo - red label - cmyk

Vahvistamme värikästä organisaatiotamme ja haemme nyt Sinua energinen ja innostava

Asiakasryhmäpäällikkö

Tehtävässä vastaat Lounais-Suomen alueen ammattilaismyynnistä. Asiakaskuntaasi ovat niin maalaus- ja remontointiliikkeet, julkisivu- ja lattiaurakoitsijat kuin arkkitehdit ja suunnittelijatkin. Vastaat olemassa olevista asiakassuhteista, sopimusneuvotteluista, sekä uusien asiakkaiden hankinnasta. Tehtävänäsi toimit aktiivisesti yhteistyössä alueen kuluttajakaupan myyntipäällikön sekä muiden sidosryhmien kanssa. Vastaat tehtävässä suoraan ammattilaismyynnistä vastaavalla myyntijohtajalle.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa kokemusta ja menestyksellistä näyttöä esimerkiksi rakennustuotealalta sekä soveltuvaa koulutustaustaa (tekninen tai kaupallinen). Ymmärrät myyntiprosessin eri vaiheet ja osaat kuunnella asiakkaitamme, tarjota ratkaisujamme sekä innostaa kokeilemaan uusia konseptejamme. Myös projektimyynti on sinulle tuttua. Sparraat ja kehität tiimiäsi sekä omaa osaamistasi. Toimialueenasi on Lounais-Suomen alue, työ tehdään kotikonttorilta käsin ja edellyttää matkustamista toimialueella. Englannin ja ruotsin kielen taito on etu tehtävän hoitamisessa.

Tikkurila tarjoaa sinulle mahdollisuuden olla mukana perinteisessä, mutta innovatiivisessa maalien ja maalausratkaisujen edelläkävijäyrityksen tarinassa, jossa pääset työskentelemään alan vahvimpien ja tunnetuimpien brändien kanssa. Kasvavassa ja menestyvässä yrityksessämme sinulla on kilpailukykyiset edut ja menestymiseen tarvittavat resurssit. Perehdytämme sinut tuotteisiimme ja toimintatapaamme. Tukenasi on osaava työyhteisö, jossa on kunnon tekemisen meininki.

Lisätietoja tehtävästä antaa valinnassa avustavan HRS Advisorsin Joonas Kokko 0400 399 825 (21.2. klo 14– 17 tai 27.2. klo 14-17). Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 28.02.2017 mennessä.

Hae tehtävää

 

Share This
hibaby