LeasePlan on maailman suurin yritysautojen hallinnointi- ja rahoitusyhtiö. Suomessa toimimme 85 hengen voimin kokonaisvaltaisena autoasioiden ulkoistuskumppanina yrityksille ja yhteisöille. Hallinnoimme Suomessa yli 22.000 ajoneuvon kantaa yli 600 asiakasyrityksessä. Olemme asiakkaiden edunvalvoja autoasioissa. Valtaosa Suomen merkittävimmistä yrityksistä käyttää asiantuntijapalveluitamme huolehtimaan ajoneuvokantojensa kokonaiskustannuksista ja autopolitiikan konsultoinnista.

leaseplan

Avainasiakaspäällikkönä kasvatat nimettyjä asiakkuuksia tavalla, jossa yhdistyy sekä myynnillinen draivi että vahva asiakasta auttava asiantuntemus. Saat työkaluiksesi maailman suosituimmat rahoitus-, hallinnointi- ja vakuutuspalvelutuotteet sekä hyvän asiakaskokemuksen rakentamisen välineet. Kehitämme jatkuvasti työkaluja, jotka auttavat sinua palvelemaan asiakkaita ja kehittämään jo ennestään korkeaa asiakaskannattavuutta. Tukenasi on myös tutkitusti paras asiakaspalvelu sekä aktiivinen asiakasviestintä.

Sovit meille, jos nautit proaktiivisesta asiakastyöstä ja tuloksen tekemisestä. Luovit sujuvasti asiakastoiveiden ja palveluprosessien välillä, hahmotat asiakkaiden tarpeet, ja tarjoat niihin parhaat ratkaisut. Olet vakuuttava esiintyjä, hyvä neuvottelija ja pystyt keskustelemaan vaivatta yrityspäättäjien kanssa. Olet tiimipelaaja, joka huolehtii itsenäisesti sovituista toimenpiteistä. Osallistut aktiivisesti palvelumallien ja tarjooman kehittämiseen asiakkuusjohtajan vetämässä tiimissä, jossa tehdään tiivistä yhteistyötä koko organisaation kanssa.

Olemme asiantuntijaorganisaatio, joka arvostaa itsenäistä otetta, mutta toivomme että pidät tiimipelistä. Olet siis sekä tehokas ja tuottava, että arvokas tiimin jäsen. Toimialamme muuttuu vauhdilla ja meillä on mahdollisuus olla muutoksen eturintamassa. Työn tekemisen tueksi saat kattavan perehdytyksen, sekä osaavat ja intohimoisesti työhönsä suhtautuvat kollegat.

Menestymisen edellytykset tässä tehtävässä

  • Näyttöjä ratkaisukeskeisestä b2b-myynnistä, asiakkuuksien hoidosta sekä prosessien kehittämisestä
  • Tuloshakuinen, oma-aloitteinen ja energinen asenne
  • Itsenäinen työskentelyote ja kyky organisoida omaa työtä
  • Pitkäjänteisyyttä sekä kykyä ja halua käyttää erilaisia järjestelmiä oman työn tukena
  • Kokemus IT-, vakuutus- tai rahoitusalalta on plussaa.

Tartu mahdollisuuteen menestyä yritysautojen hallinnoinnin ja rahoituksen parissa.  Meillä pääset osaksi asiantuntijaorganisaatiota, saat tehdä töitä alan huippujen kanssa ja oppia joka päivä uutta. Yrityskulttuurimme on vahva ja meillä ihmiset viihtyvät pitkään. Teemme työmme tosissamme, mutta emme totisina.

Tutustu toimintaamme: www.leaseplan.fi, www.leaseplanauto.fi, https://www.facebook.com/LeasePlanFinland/, www.liikkeellä.fi, www.linkedin.com/company/leaseplan-finland.

 

KERROMME MIELELLÄMME LISÄÄ

Lisätietoja tehtävästä antaa yhteistyökumppanimme HRS Advisors Oy:n Maiju Kangas, puh. 050 302 7185. Jätä hakemuksesi ansioluettelolla ja palkkatoivomuksella varustettuna 29.10.2017 mennessä.

JÄTÄ HAKEMUS

 

Share This
hibaby