Lakiasiainjohtaja

Vantaa

Componenta on kansainvälinen teknologiayhtiö, jonka operatiiviset toiminnot sijaitsevat Suomessa. Componenta valmistaa laajalla teknologiaportfoliollaan muun muassa valettuja, koneistettuja tai koneistamattomia komponentteja asiakkailleen, jotka ovat paikallisia sekä globaaleja ajoneuvo-, kone- ja laitevalmistajia. Yhtiön osake listataan Nasdaq Helsingissä. www.componenta.com/

 

 

Haemme Vantaan pääkonttorille osaavaan joukkoomme Sinua

Lakiasiainjohtaja

Vastuullasi on laaja-alaisesti konsernimme lakiasiaintehtävät:

  • Erilaisten myynti- ja hankintasopimusten luonnostelu, kommentointi ja neuvottelu
  • Konserniyhtiöiden yhtiöoikeudellisten tehtävien hoitaminen
  • Pörssiyhtiön governance-asiat, sisäpiiriasiat
  • Liiketoiminnan päivittäinen oikeudellinen neuvonta ja osallistuminen erilaisiin hankkeisiin
  • Aktiivinen sidosryhmäyhteistyö sisältäen mm. konsernin johtoryhmän, yhtiön hallituksen ja osakkeenomistajien nimitystoimikunnan
  • Henkilöstön kouluttaminen mm. sisäisten toimintaperiaatteiden ja eettisten periaatteiden osalta
  • Sisäisten ohjeiden ja politiikkojen kehittäminen ja ylläpito
  • Yhteistyö ulkoisten juridisten palvelutarjoajien kanssa

Koulutustaustasi on oikeustieteellinen ylempi korkeakoulututkinto (OTM/OTK). Sinulla on usean vuoden työkokemus em. juridiikan osa-alueista ja vahva sopimusoikeuden osaaminen. Eduksi katsomme kokemuksen valmistavasta teollisuudesta, tietosuojalainsäädännön, vahingonkorvausoikeuden ja kansainvälisen kaupan osaamisen, sekä käytännön kokemuksen pörssiyhtiöön liittyvän sääntelyn soveltamisesta. Sinulla on myös suomen ja englannin kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito, ruotsin kielen taidosta on etua.

Olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja ja haluat kantaa tehtävistäsi vastuuta itsenäisesti ja oma-aloitteellisesti. Osallistut liiketoimintamme kehittämiseen sekä tukemiseen kouluttamalla henkilökuntaamme sopimusoikeudellisiin asioihin ja vastaat osaltasi liiketoimintamme kehittämisestä ja kasvattamisesta sekä riskienhallinnasta. Raportoit tehtävässäsi toimitusjohtajalle.

Tule rakentamaan yhdessä uutta kasvutarinaamme. Tarjoamme vastuullisen ja itsenäisen tehtävän, jossa pääset vaikuttamaan monipuolisesti pörssiyrityksen toimintaan. Toimipiste sijaitsee yhtiön pääkonttorissa Vantaan Aviapoliksessa moderneissa tiloissa lentokentän läheisyydessä, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja antaa HRS Advisorsin konsultti Toni Koskinen, 040 742 7525.  Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 2.5. mennessä oheisen linkin kautta.

Hae tästä