Analyytikko

Helsinki

Ålandsbanken Rahastoyhtiö on Ålandsbanken Abp:n kokonaan omistama tytäryhtiö, joka hallinnoi Ålandsbankenin rahastoja. Yhtiö vastaa Ålandsbankenin sijoitusrahastojen (UCITS-rahasto) ja vaihtoehtorahastojen (AIF) hoitamisesta ja hallinnoinnista

AIF-tiimi keskittyy hallinnoimaan ja kehittämään rahastoja, jotka eivät ole osake- tai korkorahastoja. Tyypillisimmin rahastot keskittyvät kiinteistöihin tai energiasektoriin. Tällä hetkellä tiimin hallinnoitavana on noin 2miljardin euron varallisuus kolmessa rahastossa ja tiimiä on vahvistettu uusilla rekrytoinneilla kasvun turvaamiseksi.  

 

Etsimme nyt AIF-tiimiimme vastavalmistunutta tai valmistumassa olevaa, tulevaa rahoituksen ja sijoittamisen ammattilaista.

ANALYYTIKKO

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän, mutta sijoitusjohtajan vahvan tuen. Tehtäviisi kuuluvat sijoituskohteiden analysointi, kassavirtamallit sekä IRR-laskelmat. Teet rahastojen likviditeetin simulointia sekä markkina-analyysejä yhdessä neuvonantajien kanssa. Osallistut myös uusien rahastojen kehittämiseen, esitysmateriaalin valmisteluun sekä neuvottelet sijoituskohteiden myyjien ja kumppaneiden kanssa.

Voit olla jo valmistunut tai tänä vuonna valmistuva KTM, jonka pääaineena on rahoitus. Excel-osaamisesi on erinomainen ja kommunikoit sujuvasti englannin kielellä. Olet kiinnostunut sijoittamisesta ja varainhoidosta. Sinulla on jo jonkin verran kokemusta (esim. trainee-jakso) yritysjärjestelyistä, pääomamarkkinoista, liikkeenjohdon konsultoinnista tai kiinteistösijoittamisesta. Persoonaltasi olet analyyttinen ja suhtaudut uteliaasti uusiin asioihin.

Tarjoamme huikean mahdollisuuden oppia ja kehittyä alan ammattilaiseksi. Modernit työskentelytilamme sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa ja työskentelyilmapiirimme on rento ja nuorekas. Kompensaatiomallimme on kilpailukykyinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisorsin konsultti Seija Raesola, p. 040 775 6150, parhaiten tavoitettavissa 8.3. klo 9-11 ja 14.3. 9-11. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 15.3.

HAE TÄSTÄ