Application specialist, Analytics

Pori

Luvata kuuluu Mitsubishi Materials Corporation (MMC) –konserniin, joka työllistää yli 25 000 työntekijää maailmanlaajuisesti.

Luvata on maailman johtavia yrityksiä metallituotteiden ja niihin liittyvien teknisten ratkaisujen tuottajana. Luvatan tuotteita käytetään muun muassa uusiutuvissa energioissa, terveydenhuollossa, autoteollisuudessa ja kulutustuotteissa. Luvata työllistää noin 1 400 työntekijää 12 toimipaikalla 7 eri maassa. Porissa Kupariteollisuuspuiston alueella työllistämme 350 työntekijää. 

www.luvata.com

 

Kiinnostaisiko sinua syventää osaamistasi tietovarastoinnin parissa?

Etsimme nyt sinua,

Application specialist, Analytics

tietovarastojen ja -kantojen, data-analytiikan sekä järjestelmäkehityksen monipuoliseen tehtävään.

Tehtävässäsi tuotat liiketoiminnalle dataa visuaalisessa muodossa erilaisten mallinnusten, muodossa liiketoiminnan tarpeisiin. Työsi laatu on tarkkaa, ja osaat myös nähdä kehittämisen mahdollisuuksia. Nautit raporttien tekemisestä ja kehittämisestä ja olet tottunut tietovarastoratkaisujen käyttäjä. Työkaluina tunnet esimerkiksi Power BI:n tai MS Datalaken.

Odotamme sinulta

  • Korkeakoulutasoista soveltuvaa IT-koulutusta tai vastaavaa
  • Kokemusta ERP-järjestelmistä ja/tai yritysten kokonaisjärjestelmäympäristöistä
  • Kokemusta IT-järjestelmäkehitystyöstä, projektityöskentelystä, monitoimittajaympäristöistä ja käyttöönotoista
  • Hyvää suomen- ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • Yhteistyökykyä, palveluhenkisyyttä ja ongelmanratkaisukykyä
  • Tiimityöskentelykykyä sekä oma-aloitteista ja itsenäistä otetta

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työn Porin Kupariteollisuuspuistossa, Edenredin virike-etuuden sekä mukavat työkaverit. Pääset kehittymään omalla asiantuntija-alueellasi. Työnkuva rakennetaan hakijan kokemuksen ja kiinnostuksen kohteiden perusteella. Tehtävä on vakituinen ja toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävä täytetään sopivan ehdokkaan löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi pikimmiten.

Haluatko kuulla lisää? Lisätietoja antaa Luvata CIO Sami Halinen P. 050 480 1427 ja yhteistyökumppanimme HRS Advisors Oy:n Jenny Blom-Järvinen p. 040 757 4348

Jätä hakemus tästä linkistä