Asennuspäällikkö

Turku, Espoo

TM Systems® -konserni on innovatiivinen cleantech-kasvuyritys, joka toimittaa teollisuudelle energiaa säästävää ja kasvihuonepäästöjä poistavaa teknologiaa maailmanlaajuisesti. Tähän saakka asiakkainamme ovat olleet pääosin suuret konsernit paperi- ja selluteollisuudessa, ja kasvavan kysynnän myötä olemme laajentamassa toimintaamme myös muille teollisuudenaloille. TM Systems® tunnetaan alallaan eräänä parhaimmista vaativien ilmajärjestelmien toimittajista. Olemme solmineet merkittäviä toimitussopimuksia ja odotamme konserniimme kuluvalle vuodelle ja tuleville vuosille huomattavaa kasvua. Henkilöstön määrä konsernissamme on yhteensä noin 70 henkeä. Konsernin emoyhtiö TM System Finland Oy sijaitsee Turussa. Lisätietoja: www.tmsystems.com.

 

Liiketoimintamme kasvaessa haemme Sinua, aktiivinen ja aloitteellinen

ASENNUSPÄÄLLIKKÖ

Vastaat laitteidemme asennusvalvonnasta kohteissa, töiden aikataulutuksesta ja raportoinnista. Kehität asennuksia kokonaisuutena niin projektinhoidon kuin myynnin näkökulmasta. Projektin eri vaiheissa osallistut alihankinnan auditointeihin ja valvontaan. Toimit yhteistyössä projektipäälliköiden ja tiimin kanssa ja vastaat omalta osaltasi siitä, että onnistumme yhdessä. Pääset matkustamaan asiakaskohteisiin. Asennusvalvontavaiheen tyypillinen kesto kohteessa on muutama viikko, mutta vaihteluväli on viikoista kuukausiin. Pidemmät valvontajaksot pyritään hoitamaan ulkopuolisin voimin. Tarjoamme paikan työyhteisössä Turun tai Espoon toimistoillamme, mutta voit myös työskennellä etäyhteyksien päässä muualla Suomessa.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus koneenrakennuksen tai paperiteollisuuden alalta ja kokemusta laiteasennuksista. Pidät yhteistyöstä, liikut mielelläsi maailmalla ja sopeudut eri kulttuureihin. Saat asiat sujumaan eri intressitahojen kanssa. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, muusta kielitaidosta on myös ehdottomasti hyötyä. Tehtävässä pääset kehittämään ja syventämään osaamistasi ilmajärjestelmien parissa. Työskentelyotteesi on määrätietoinen ja nautit käytännönläheisestä työstä.

Tarjoamme mielekkään ja itsenäisen tehtävän globaalisti toimivassa suomalaisomisteisessa yrityksessä. Pääset vaikuttamaan niin yrityksemme tulevaisuuteen ja menestykseen kuin energiaa säästävän teknologian toimittamiseen. Matalan organisaatiomme ansiosta näet työsi jäljen ja pääset vaikuttamaan asioihin laajasti. Pääset kehittämään erityisosaamistasi ilmajärjestelmien parissa ja koulutamme sinut ymmärtämään syvällisesti tuotteitamme ja niihin liittyviä prosesseja. Projektityö tarjoaa selkeän, vaihtelevan ja palkitsevan tehtävänkuvan ja sinulla on mahdollisuus kasvaa yrityksemme sisällä. Vaalimme tärkeintä yrityksemme voimavaraa, hyvää ryhmähenkeä. Haluamme huolehtia työntekijöistämme ja panostaa työhyvinvointiin. Työntekijämme viihtyvät pitkään yrityksemme palveluksessa ja niin toivomme sinunkin viihtyvän.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja antaa Jani Korvela 15.10. klo 12-13 ja 21.10. klo 12-13, puh. +358 2 419 5500. Muina aikoina tiedusteluihin vastaa HRS Advisorsin Essi Karvonen, puh. +358 40 557 8117. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 31.10.

 

HAE TÄSTÄ