Asiakaspalvelujohtaja, Visma Financial Solutions, Turku

Turku

Visma Financial Solutions Oy on laskutuksen, perinnän ja juridiikan asiantuntijatalo. Monipuoliset Credit Management -ratkaisumme kattavat koko ketjun laskun lähetyksestä maksusuoritukseen. Tehtävämme on tehostaa erikokoisten asiakkaidemme liiketoimintaa ja nopeuttaa asiakasyritystemme rahankiertoa. Visma Legal-lakipalvelut tukee kokonaisuutta tarjoamalla ratkaisuja sekä suurten että pienten yritysten juridisiin tarpeisiin. Palvelemme asiakkaitamme yli 140 asiantuntijan voimin ja jatkuva palveluiden kehitystyömme pohjautuu tiiviiseen yhteistyöhön asiakkaidemme ja kumppaniverkostomme kanssa. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa yli 1300 asiantuntijaa. https://www.visma.fi/financial/

 

Tehtävässä vastaat noin 90 henkilön organisaatiosta ja toimit suorana esimiehenä neljälle tiiminvetäjälle. Toimit yhtiömme johtoryhmän jäsenenä ja raportoit tehtävässäsi toimitusjohtajalle.

Osastosi toteuttaa laskusaatavien elinkaaren eri vaiheisiin liittyviä työtehtäviä sekä laadukasta asiakaspalvelua toimeksiantaja- sekä velallisasiakkaillemme. Olet keskeisessä roolissa kehittäessämme liiketoimintaprosessejamme.

Asiakaspalvelujohtajana vastaat yhtiömme laadukkaan asiakaskokemuksen tuottamisesta ja tunnistat hyvin hoidettuun asiakassuhteeseen liittyviä kehitystarpeita ja prosessiuudistuksia. Olet muutosjohtaja ja saat ihmiset mukaan toiminnan kehittämiseen.

 

Työssä onnistuminen edellyttää:

  • Kokemusta asiakaspalveluorganisaation johtamisesta, organisoinnista ja kehittämisestä
  • Kokemusta prosessien kehittämisestä ja näyttöjä onnistuneiden muutoshankkeiden johtamisesta
  • Kokemusta esimiesten johtamisesta
  • Korkeakoulututkintoa soveltuvalta alalta

Sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito

Olet työskentelytyyliltäsi osallistava, ratkaisukeskeinen sekä ihmisläheinen. Luot työskentely-ympäristön, jossa tiimiesimiestesi sekä heidän tiimiensä itsenäisyys ja itseohjautuvuus toteutuvat. Olet selkeä ja sujuvasanainen viestinnässäsi. Johtamistyylissä arvostamme valmentavaa otetta.

 

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden liittyä Visma-perheemme ammattimaiseen, mutta rentoon joukkoon. Olemme tutkitusti Suomen parhaimpia työpaikkoja, sillä Visma sijoittui toiselle sijalle Suomen parhaat työpaikat 2020 -tutkimuksen suurten yritysten sarjassa. Visma tunnetaan vahvasta kulttuurista ja arvoista sekä poikkeuksellisesta kyvystä kasvaa ja kehittyä. Toimipaikkasi on uusissa ja viihtyisissä tiloissamme Turun keskustassa. 

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa HRS Advisorsin konsultti Seija Raesola puh. 040 775 6150, parhaiten tavoitettavissa 11.3. klo 10-12 ja 19.3. klo 14-16. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 23.3. oheisen linkin kautta:

HAE TÄSTÄ