Asiakaspalvelupäällikkö

Helsinki

PAROC® tarkoittaa energiatehokkaita, ympäristöystävällisiä ja paloturvallisia kivivillasta valmistettuja eristeratkaisuja uudis- ja korjausrakentamisen, talotekniikan, laiva- ja offshore-teollisuuden ja muun rakentamisen tarpeisiin. Valmistamme tuotteemme Suomessa, Ruotsissa, Liettuassa, Puolassa ja Venäjällä ja toimitamme ne asiakkaillemme Eurooppaan ja muualle maailmaan tutuissa punavalkoraidallisissa pakkauksissamme. Tuotteidemme takana on 80 vuotta asiantuntemusta kivivillan tuotannosta ja asiantuntijoidemme teknistä eristeosaamista sekä innovaatioita. Osana Owens Corning -konsernia toimimme maailmanlaajuisessa mittakaavassa, mutta ihmiskeskeisesti. Henkilöstömme ja tuotteemme tekevät maailmasta paremman paikan. Lisätietoja verkossa: Paroc yrityksenä ja LinkedIn-sivuillamme.

 

 

Etsimme Suomen asiakaspalvelutiimillemme uutta esimiestä

ASIAKASPALVELUPÄÄLLIKKÖ/ CUSTOMER SERVICE MANAGER 

Tässä tehtävässä olet osa kansainvälistä asiakaspalveluorganisaatiota, jonka tehtävänä on varmistaa paras mahdollinen asiakaskokemus. Toimit esihenkilönä 10:lle Suomen asiakaspalvelun ammattilaiselle. Asetat tiimillesi tavoitteita sekä tuet ja kannustat heitä itsenäisessä työskentelyssä. Asiakkaiden lisäksi tehtävässä on laaja verkosto sisäisiä sidosryhmiä, joiden kanssa yhdessä suunnitellaan, koordinoidaan ja kehitetään tavaravirtojen sujuvaa kulkua asiakkaille.

Sinulla on kokemusta esimiestyöstä tuotannollisen matriisiorganisaation asiakaspalvelussa. Soveltuva korkeakoulututkinto sekä kyky verkostoitua ja tehdä yhteistyötä auttaa työssä menestymisessä. Kommunikoit sujuvasti suomen lisäksi englanniksi, ruotsin kielen taidosta on etua. Sinulla on hyvät IT-taidot ja olet käytät tottuneesti mm. toiminnanohjausjärjestelmää. Arvostamme innostunutta ja aktiivista työskentelytapaa. Olet analyyttinen ja näet metsän puilta, käytäntöjen ja prosessien kehittäminen on sinulle luontaista. Ennen kaikkea toivomme, että nautit esimiestyöstä ja haluat omalta osaltasi huolehtia toimintojen sujuvuudesta.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn menestyvässä ja kansainvälisessä yhtiössämme. Meillä on henkilökohtaisia kehittymisen mahdollisuuksia ja panostamme mm. esimiestyössä menestymiseen. Huolehdimme työntekijöistämme ja panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin. Modernit toimitilamme sijaitsevat Helsingin Salmisaaressa, etätyö on osittain myös mahdollista. Matkustamista on jonkin verran Suomen lisäksi ulkomailla.

Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisorsin konsultti Seija Raesola p. 040 775 6150, parhaiten tavoitettavissa 4.5. klo 8 – 10 ja 10.5. klo 15 – 17. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 15.5. oheisen linkin kautta

HAE TÄSTÄ