Asiakkuusjohtaja

Helsinki

 

 

 

 

Haluatko edistää rakennetun ympäristön digitalisaatiota sekä tukea kestävän ja hyvinvointia edistävän rakennetun ympäristön toteutumista? Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittyä monipuoliseksi osaajaksi, päästä vaikuttamaan sekä katsomaan tulevaisuutta kohti yhdessä koko rakennusalan kanssa.

Olemme Rakennustieto Oy:lla kehittämässä toimintaamme vahvasti rakennusalan murroksessa ja haemme nyt

Asiakkuusjohtajaa

Asiakkuusjohtajana tehtävänäsi on muodostaa käsitys toimialamme tarpeista nyt ja tulevaisuudessa, aktiivisessa dialogissa yhdessä rakennusalan asiakkaidemme kanssa. Palvelujamme käytetään rakennusalan arvoketjun jokaisessa vaiheessa ja siksi asiakasymmärryksen laaja ja aktiivinen kartoittaminen on liiketoimintamme todellinen elinehto. Osana toimenkuvaasi johdat tiimiä, jossa on markkinoinnin, asiakaspalvelun ja palvelukehityksen osaamista. Tehtävänäsi on tuottaa näkemyksiä paitsi olemassa olevan tarjoamamme kehittämiseksi, myös täysin uusien palveluiden luomiseksi. Olet osa tiivistä johtoryhmäämme, mikä takaa sinulle tuen tehtävässä menestymiseen.

Haemme kasvuhakuista ja aikaansaavaa henkilöä, jolla on valmiudet toimia kehittyvän liiketoimintamme terävimmässä kärjessä. Sinulla on halua aitoon ja aktiiviseen vuoropuheluun asiakkaidemme kanssa ja haluat katsoa rakennusalaa laajasta perspektiivistä sekä pitkälle tulevaisuuteen. Otat mielelläsi vastuuta suurista kaupallisista kokonaisuuksista, sekä kykenet samalla ripeäänkin etenemiseen. Olet näkemyksellinen yhdessä asiakkaidemme kanssa, tunnistat tarpeita ja kykenet muotoilemaan niistä liiketoiminnallisia kokonaisuuksia. Tässä tehtävässä halu ja taito vaativaan vuorovaikutukseen on tarpeen. Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta (esimerkiksi rakennusalalta) sekä kyvykkyyttä puhua sujuvaa rakentamista.

Tarjoamme Rakennustieto Oy:lla haastavan ja erittäin moninaisen tehtävän vakavaraisessa rakennusalan johtavassa tietotalossa. Koko toimialan läpäisevällä vastuualueella sinulla on mahdollisuus tehdä vaikuttavaa työtä rakennusalan digitaalisen kehittymisen kärjessä ja olla mukana vaikuttamassa rakentamisen laadun kehittymiseen Suomessa pitkällä aikajänteellä. Toimipisteesi sijaitsee Kampissa, Helsingin keskustassa.

 

Rakennustieto on rakennusalan täyden palvelun tieto- ja mediatalo
Rakennustieto-yhteisö muodostuu Rakennustietosäätiö RTS sr:stä ja Rakennustieto Oy:stä. Edistämme hyvää rakennustapaa toimimalla talonrakentamisen, talotekniikan, kiinteistönpidon sekä infra-alan tiedon tuottajana ja välittäjänä suunnittelusta ylläpitoon asti.

Rakennustieto Oy

on Rakennustietosäätiö RTS sr:n omistama osakeyhtiö, joka toimii kiinteistö- ja rakentamisalan tietopalveluiden ja julkaisujen kustantajana. Tietopalveluita ja alan kirjallisuutta tuotetaan rakentamisen, infran, talotekniikan, sisustamisen ja kiinteistönpidon tarpeisiin sekä alan ammattilaisille että kuluttajille.

Rakennustiedosta löytyvät ajankohtaiset rakennusalan säännökset, ohjeet ja tuotetiedot sekä vastaukset rakentamisen teknisiin ongelmiin. Rakennustieto tiedottaa alan muuttuvista määräyksistä ja ajankohtaisista asioista. Tietotuotanto on ajantasaista ja alan tietotarpeista tehdään jatkuvaa selvitystyötä. Ajankohtaisen tiedon lisäksi Rakennustiedosta löytyy myös rakentamisen historiatietoa, esim. rakentamisen ohjekortteja jälleenrakennusajasta, vuodesta 1942 alkaen.

Rakennustiedon verkkokaupassa tarjotaan laaja valikoima koti- ja ulkomaisten kustantajien julkaisuja. Helsingin lisäksi Rakennustiedolla on toimisto Kuopiossa sekä tytäryritykset Tallinnassa ja Pietarissa. Rakennustieto toimii myös aktiivisesti alan kansainvälisten järjestöjen ja yhteisöjen kanssa. Yhteistoiminnan tavoitteena on korkeatasoisen ja terveellisen rakentamisen edistäminen.

 

Tule mukaan luomaan parempaa rakentamista – jätä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 4.10.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat ja askarruttaviin asioihin vastaavat soittoaikana keskiviikkoisin 23.9. ja 30.9. klo 13-14 HRS:n konsultit Toni Koskinen p. 040 742 7525 Antti Lahtinen p. 040 771 8886.

Jätä hakemus tästä