Asiakkuuspäällikkö

Vantaa

Sarlin Oy Ab on teollisen paineilman, automaation sekä ympäristöystävällisen energiateknologian edelläkävijä. Suomalaisena toimijana hengitämme samaa ilmaa asiakkaiden kanssa. Elämme samassa toimintaympäristössä kuin suomalainen teollisuus. Ymmärrämme sen kohtaamia haasteita ja näemme teknologian mahdollisuudet teollisen liiketoiminnan kehittäjänä. Toteutamme asiakkaillemme sopivimmat teknologiaratkaisut ja takaamme niiden kattavan ylläpidon ja huollon. Uskomme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin, jotka perustuvat avoimuuteen ja molemminpuoliseen luottamukseen. Sarlin Groupin liikevaihto on 60 M€ ja siihen kuuluvat tytäryhtiöt Sarlin Oy Ab ja Beamex Oy Ab. Lue lisää: www.sarlin.com.

 

Sarlin hakee Sinua aktiivinen ja motivoitunut

Asiakkuuspäällikkö

Vastaat automaatiotuotelinjan uusasiakkuushankinnasta kotimaassa. Sinulla on laaja kontaktiverkosto ja lähestyt rohkeasti potentiaalisia asiakkaita. Hahmotat asiakkaalle sopivat automaation tuotekokonaisuudet ja -ratkaisut nopeasti ja huolehdit siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Dataohjautuva myyntityö on sinulle tuttua ja viet toimenpiteitä tavoitteellisesti eteenpäin myynti- ja katetavoitteet saavuttaen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja taatusti ajankohtaisen tehtäväkentän voimakasta kasvua hakevassa ja hyvin asiantuntevassa tiimissä. Työkulttuurimme on epämuodollinen ja hierarkiat ovat matalat. Panostamme vastuullisuuteen ja teemme töitä suurella ammattiylpeydellä. Sarlin on vakaa perheyritys, jonka edustamat tuotteet ovat laadukkaita ja tunnettuja brändejä. Yhteistyö suurten kotimaisten asiakkaiden ja kansainvälisten valmistajien kanssa tarjoaa sinulle hienon mahdollisuuden alan kehityksen seuraamiseen ja kasvupolun kehittymään alan parhaaksi asiantuntijaksi. Tässä työssä sinulla on mahdollisuus oppia ja onnistua yhdessä alan parhaiden osaajien kanssa.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutus ja toimit aktiivisesti ja ketterästi kotimaisessa teollisessa liiketoimintakentässä. Olet uusasiakashankinnan ja teknisen myynnin ammattilainen ja sinulla on erinomaiset neuvottelutaidot. Asiakassuhteiden luominen, ylläpitäminen ja vahvistaminen on sinulle luontevaa. Teet rakentavaa yhteistyötä useammalla taholla organisaatiossamme. Tehtävä edellyttää englannin kielen taitoa, ja prosessiautomaation ja koneenrakennustoimialan tuntemuksesta on työssä etua.

Toimipisteesi sijaitsee Vantaan Kaivokselassa, mutta työskentelemme hybridimallilla. Myyntityö edellyttää matkustamista kotimaassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisorsin konsultti Riku Huikuri, p. 040 1707 974, riku.huikuri@hrsadvisors.fi. Lähetä hakemusesi ja CVsi palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta viimeistään 29.5.2022.

 

Jätä hakemus tästä