Automaatiopäällikkö

Harjavalta

Suomen Teollisuuden Energiapalvelut – STEP Oy tarjoaa kestäviä energiaratkaisuja teollisuusasiakkaille. Asiakkaiden tarpeet, energiatehokkuus ja räätälöidyt ratkaisut ovat keskeisessä asemassa kaikissa tarjoamissamme energiaratkaisuissa, joissa yhdistyy paikallinen ja kansainvälinen osaamisemme. STEP on Veolia Nordic AB:n (51 %) ja Pori Energian (49 %) omistama yhteisyritys. Tutustu meihin stepenergy.veolia.fi jahttps://newspool.fi/puhdasta-energiaa-tuotannon-sivuvirroista/

 

Haemme Harjavaltaan vakituiseen työsuhteeseen kehitysmyönteistä

AUTOMAATIOPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan STEP:in sähkö- ja automaatiojärjestelmien omistajuudesta. Pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan investointiprojekteja sekä kantamaan kokonaisvaltaista vastuuta sähkö- ja automaatiojärjestelmien toimivuudesta. Hyödynnämme huipputeknologiaa laitoksissamme ja tarjoamme sinulle mahdollisuutta toimia teollisuusautomaation kehityksen aallonharjalla asiakkaidemme energiahuoltovarmuuden takaamiseksi. Tukenasi tehtävässä on esimiehen ja kollegoiden muodostama kokenut ja ammattitaitoinen tiimi sekä laaja sidosryhmäverkosto.

Olet työskennellyt useamman vuoden teollisuuden sähkö- ja automaatiojärjestelmien parissa, ja sinulla on kokemusta automaatioprojektien suunnittelusta ja läpiviennistä, mutta myös lattiatason ongelmanratkaisusta. Tunnet Valmet DNA järjestelmän, ohjelmoitavia logiikoita sekä ennakkohuoltokäytännöt, erilaisten mittalaitteiden tuntemus sekä kenttälaitekokemus katsotaan tehtävässä eduksi. Hyvän pohjan työssä onnistumiselle antaa soveltuva tekninen tutkinto (esim. sähkö- ja automaatioinsinööri), mutta tärkeämpänä pidämme sitä, että olet alan ammattilainen, jolla on vahva halu kehittyä ja kantaa vastuuta.

Pidämme tärkeänä työturvallisuusorientoitunutta ja käytännönläheistä asennetta sekä pitkäjänteistä työskentelyotetta. Tehtävässä menestyminen edellyttää sitä, että pystyt organisoimaan työkenttääsi itsenäisesti, tekemään päätöksiä sekä toimimaan ajoittain paineisissakin tilanteissa. Arvostamme hyviä yhteistyövalmiuksia ja sujuvaa englannin kielen taitoa. Työ edellyttää joustavuutta ja toisinaan myös matkustusvalmiutta kotimaassa.

Tarjoamme sinulle vakavaraisen ja alati kehittyvän työympäristön kasvuyrityksessä, vaihtelevat työtehtävät, lounas- ja virike-edun ja kilpailukykyisen palkkauksen. Pääset kehittämään tehtävääsi, tekemään merkityksellistä työtä ja vaikuttamaan työsi sisältöön, työkaluihin ja menetelmiin. Tuemme ammatillista kehitystäsi ja mahdollistamme lisäkouluttautumisen työsi ohella.

Hae tehtävää 20.10. mennessä täyttämällä sähköinen hakemus

TÄSTÄ

Työhaastattelut järjestetään viikolla 43 – 44 ja olemme yhteydessä sopiviin ehdokkaisiin jo ennen hakuajan päättymistä, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa STEP:in operatiivinen päällikkö, Kimmo Sandberg puh. +358 44 701 2294 tai Kristiina Lehmus, puh. +358 50 3964686.

 

Suomen Teollisuuden Energiapalvelut – STEP Oy on osa Veolia-konsernia. Vuonna 1853 perustettu yhtiö on keskittynyt energian ja ympäristön optimointiin. Veolia-konsernilla on lähes 179 000 työntekijää 54 maassa. Vuoden 2020 raportoitu liikevaihto oli noin 26 miljardia euroa. Veolia Nordic Ab toimii pohjoismaissa tytäryhtiöineen, ja sen henkilökunnan määrä on yli 1100 ja liikevaihto 365 miljoonaa euroa. Olemme energiakumppanuuden tiennäyttäjä ja haluamme sinut mukaan kasvun matkaamme!