Brand Manager

Espoo

 

Oy Transmeri Ab on suomalainen 92-vuotias perheyritys, joka maahantuo ja markkinoi tunnettuja päivittäistavarakaupan brändejä. Brändejämme ovat mm.  OFF!, Raid, Baygon, Autan, Substral, Weetabix, Glade, Lemon Juice & Glycerine, Duck, Alpen ja Wellaflex. Merkittävä osa valikoimastamme valmistetaan Vantaan Piispankylässä. Asiakkaitamme ovat suomalaiset päivittäistavarakaupan ketjut, yksityiset myymälät, tavaratalot, verkkokaupat sekä kuluttaja-asiakkaat.

 

 

Haemme Sinua positiivinen, energinen ja myyntihenkinen

Brand Manager

vastaamaan puutarhapuolen brändien kehittämisestä ja tuloksesta sekä päämiesyhteyksistä.

 

Tehtävässäsi sinulla on myynti-, tulos- ja budjettivastuu nimetyistä brändeistäsi. Vastaat brändiesi markkinoinnin suunnittelusta, toteutuksesta ja uutuustuotelanseerauksista Suomessa. Toteutat mediamarkkinointia kuluttajille yhteistyössä digi- ja media- ja mainostoimistojen kanssa. Vastaat tuotevalikoimista ja hinnoittelusta sekä varmistat tuotteiden saatavuuden tekemällä tiivistä yhteistyötä myynnin, logistiikan ja muiden sisäisten sidosryhmien kanssa. Olet yhteyshenkilö brändiesi päämiehiin päin ja toimit tarvittaessa asiantuntijana brändien myymisessä edelleen asiakkaillemme.

  • Koulutuksesi voi olla maa- ja metsätaloustieteen maisteri, agrologi, hortonomi tai puutarhuri kaupallisella otteella
  • Sinulla on kokemusta kotipuutarhureille myytävien puutarhatuotteiden myynnistä ja kehittämisestä sekä tunnet alaan liittyvän lainsäädännön (kasvinsuojelu-, biosidi- ja lannoitelainsäädäntö).
  • Omaat hyvät neuvottelu-, yhteistyö- ja kommunikointitaidot niin suomeksi kuin englanniksi, kaupankäynti muilla kielillä lasketaan eduksi
  • Tehtävässä menestymisessä auttaa, jos sinulla vähittäiskaupan ja sen prosessien tuntemusta

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan ja vastuullisen työtehtävän kasvavassa perheyrityksessä, mahdollisuuden kehittyä ja kehittää sekä mukavat työkaverit.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa Business Category Manager Sabina Finnilä p. 040 591 4848 ti 2.6. klo 14-16,   ke 3.6. klo 14-16 tai pe 5.6. klo 13-15 ja HRS Advisors, Toni Koskinen p.040 742 7525.  Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 15.6. mennessä.

Jätä hakemus tästä!