Brand Manager

Vantaa

Midsona on johtava, nopeasti kasvava pohjoismainen luomu- ja terveystuotteiden valmistaja sekä markkinoija. Visiomme on nousta Euroopan johtavaksi alan yritykseksi.

Tarjontamme kattaa laajan valikoiman luotettavia, kategorioidensa johtavia tavaramerkkejä luomuruokaan sekä terveys, itsehoito ja hygienia kategorioihin. Keskiössä on sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Jokaista tuotettamme on kehitetty huolella ja tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri pohjoismaita. Lisäksi olemme palkittu useasti vastuullisesta toiminnasta.

Löydät tuotteitamme päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista sekä apteekeista.

 

Brand Manager

Tehtäväsisältö jakautuu Brand Managerin tehtäviin sekä kuluttajapalveluista vastaamiseen. Brand Managerina tarkoituksenasi on optimoida vastuullasi olevien tuotteiden myynti- ja markkinointitulokset kannattavaa kasvua aikaansaaden yhdessä myynnin ja muiden sidosryhmien kanssa yrityksen arvojen mukaisesti. Työtehtävä on määräaikainen (1,5 vuotta).

TOIMENKUVA  

  • Midsona Nordic/päämiesten brändistrategioiden jalkauttaminen tehokkaasti Suomen markkinoille
  • Kasvuun tähtäävien vuosisuunnitelmien laatiminen
  • Markkinointitoimenpiteet ja markkinointimateriaalien optimointi
  • Media, PR ja myymälämarkkinoinnin toteutus
  • Tuotehallinta (portfolio)
  • Markkina- ja kilpailija-analyysit
  • Omien tuotteidesi kaupan esitysten teko sekä tiivis yhteistyö myynnin kanssa
  • Asiakaskoulutukset
  • Kuluttajapalvelusta huolehtiminen yhdessä toisen henkilön kanssa

Odotamme sinulta muutaman vuoden kokemusta tuotevastaavan tehtävistä. Lisäksi sinulla on vahvat projektinhallintataidot, ja kykenet aikatauluttamaan tehtäviä tehokkaasti. Pienessä ja dynaamisessa työyhteisössämme tiimityöskentelytaidot ovat tärkeitä, vaikka tehtävässä tarvitaankin lisäksi oma-aloitteista ja toimeen tarttuvaa asennetta. Aiempi kokemus ravintolisistä on eduksi. Asioidaksesi sujuvasti kansainvälisessä organisaatiossamme, hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen ilmaisu on olennaista.

ORGANISAATIO

Toimit osana markkinointitiimiä Suomessa ja raportoit Midsona Suomen markkinointijohtajalle. Tämän lisäksi toimit osana pohjoismaista Consumer Health tiimiä. Työskentelet yhdessä päämiesten, myynnin, mainostoimiston sekä mediatoimiston kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa yhteistyökumppanimme HRS Advisors Oy:n konsultti Maiju Kangas, puh. 050 302 7185 soittoajat ti ja to 14-15. Hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana, joten hae tehtävää pikimmiten. Hakuaika päättyy 20.6.

HAE TÄSTÄ