Business Controller

Pori

Cupori Oy on johtava kuparisten LV- asennusputkien toimittaja Pohjoismaissa ja yksi suurimmista teollisuusputkien toimittajista Euroopassa. Toimintamme perustuu asiakastarpeisiin, joustavuuteen ja innovatiivisuuteen uusien tuotteiden, ratkaisujen ja palveluiden kehittämisessä. Työllistämme noin 140 työntekijää Porin Kuparipuistossa ja edellisen vuoden liikevaihtomme oli noin 100 milj. euroa. Olemme ylpeitä työmme jäljestä, kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja haluamme palvella asiakkaitamme joustavalla ja palvelulähtöisellä tavalla. Avain tähän on hyvinvoiva ja innostunut henkilöstömme, johon olemme valmiita panostamaan. Oletko juuri sinä tuleva cuporilainen? Lue lisää https://www.cupori.com/en/home/

 

Vastaat Cuporin ennuste- ja budjetointiprosessista sekä operatiivisesta raportoinnista niitä aktiivisesti edelleen kehittäen. Työskentelet yhtiön johdon apuna yhtenä taloustiimin jäsenenä ja tuotat arvokasta tietoa päätöksenteon tueksi. Hyödynnät ja kehität järjestelmiä parhaalla mahdollisella tavalla liiketoiminnan tarpeisiin ja varmistat myös budjetointi-, raportointi- ja ennustejärjestelmien toimivuuden sekä lukujen oikeellisuuden. Osallistut myös kuukausittaiseen talousraportointiin yhtenä taloustiimin jäsenenä.

Toivomme sinulta sopivaa koulutusta (alempi tai ylempi korkeakoulututkinto, mielellään laskentatoimesta/tuotantotaloudesta) sekä vähintään kolmen vuoden kokemusta vaativista sisäisen laskennan tehtävistä. Hallitset monipuolisesti tietoteknisten työkalujen käytön ja taidat erinomaisesti Excelin. Sormesi näppäilevät ongelmitta raportin englanniksi, jolla kommunikoit myös suullisesti sujuvasti, eikä saksan tai ruotsin osaamisesta ole meillä haittaa. Useamman vuoden työkokemuksesi sisäisen laskennan tehtävistä takaa menestyksen Business Controllerin tehtävässä.

Olet järjestelmällinen, analyyttinen ja liiketoimintasuuntautunut tekijä, jolle vuorovaikutteinen yhteistyö niin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmien kanssa on luontevaa. Toivomme sinulta myös halua oppia tuotantoprosessia, jonka tuntemus on edellytys investointi- ja tuotekustannuslaskelmien tekemiselle.

Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin Pohjoismaiden ainoassa kupariputkitehtaassa. Meillä pääset kehittämään Cuporin toimintaa ja hyödyntämään osaamistasi jatkuvasti uusiutuvien haasteiden parissa.

Jos löysit itsesi tehtävän kuvauksesta, tartu toimeen ja lähetä hakemuksesi 12.4.2020 mennessä.

Kerromme mielellämme tehtävästä ja tulevasta työyhteisöstäsi tarkemmin, joten soittele rohkeasti toimitusjohtajalle Marko Uusitalolle puh. 040 864 4164 to 26.3. klo 14 – 16, ti 7.4. 13 – 15 ja ke 8.4. klo 9 – 11 tai Kristiina Lehmukselle, puh. 050 396 4686.

Käsittelemme hakemuksia haun edetessä, joten toivomme sinun hakevan tätä mielenkiintoista tehtävää mahdollisimman pian

TÄSTÄ