Commercial Manager

Lahti

Luhta Sportswear Company on Pohjoismaiden johtavia vaatetusalan yrityksiä. Konserni työllistää noin 1300 henkilöä ja tekee noin 200 miljoonan euron liikevaihdon. Konsernin merkit Icepeak, Luhta, Rukka, Torstai, Ril’s ja Your FACE tunnetaan korkealaatuisista tuotteistaan. Yrityksen tuotteita viedään yli 50 maahan. Vähittäiskauppaketjut Aleksi 13, Your FACE, Ril’s, Luhta Brand Store, Luhta Outlet ja uusi Luhta Outdoor Store kattavat myymäläverkostoillaan koko maan. Päämarkkina-alueita ovat kotimaan lisäksi Keski-Eurooppa, Ranska, Hollanti ja Italia. Vuonna 1907 perustetun sukuomisteisen yrityksen pääkonttori sijaitsee Lahden Renkomäessä.

 

COMMERCIAL MANAGER

Vastaat Fashion Brandiemme (mm. Your FACE, Ril’s) sekä Torstain kaupallisesta johtamisesta ja tuloksesta. Olet vahvasti mukana myös tuotekehityksessä ja kansainvälisessä vientitoiminnassa. Johdat valikoimia ja seuraat myynnin toteutumista kaikissa myyntikanavissamme sekä kartoitat uusia jakelukanavia.  Mallistostruktuuria ja brändistrategioiden päivittämistä johdat yhdessä divisioonajohtajan kanssa.

Olet vahvassa roolissa suunnittelemassa markkinointia eri kanaviin (myymälät, digitaaliset kanavat, tukkukauppa). Mallistojen hinnoittelu ja taktiset kampanjoinnit kuuluvat tehtäviisi. Toimit esimiehenä valikoimakoordinaattoreille ja -assistenteille, tehtävänkuvaasi voidaan myöhemmin laajentaa. Tehtävän vastuut muotoutuvat ja tarkentuvat taustasi mukaan. Näyttöjen myötä yrityksessämme on mahdollista saada lisävastuita.

Odotamme sinulta kokemusta vastaavista tulosvastuullisista tehtävistä. Kommunikoit sujuvasti suomen kielen lisäksi englanniksi. Katsomme eduksi, mikäli olet työskennellyt kuluttajatuotteiden BtoB- myynnin parissa ja sinulla on aikaisempaa kokemusta tuotekehityksestä. Työskentelet itsenäisesti ja aktiivisesti, olet yhteistyöhän hakeutuva ja innovatiivinen.

Tarjoamme sinulle uniikin uramahdollisuuden kansainvälisessä, pohjoismaiden johtavassa tekstiilialan yrityksessä. Meillä pääset vaikuttamaan ja kehittämään sekä samalla kehittymään myös itse yhä monipuolisemmin alan ammattilaisena. Sukuyhtiömme arvoihin kuuluu pitkäjänteinen tekeminen kunnianhimoisesti ja toisiamme arvostaen.

Työtä voit tehdä osittain etänä, mutta odotamme sinun työskentelevän pääkonttorillamme Lahdessa noin 2–3 päivää viikossa. Tehtävä edellyttää jonkin verran myös liikkumista asiakkaiden ja kumppaneiden luona sekä myymälöissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisorsin konsultti Seija Raesola p. 040 775 6150, parhaiten tavoitettavissa 28.3. klo 9-11 ja 4.4. klo 9-11. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 6.4.2022.

HAE TÄSTÄ