Controller

Helsinki

Vuonna 1987, Red Bull ei pelkästään lanseerannut uutta tuotetta, vaan perusti kokonaan uuden kategorian; Energiajuomat. Tänä päivänä Red Bull on globaali markkinajohtaja ja työllistää yli 12 000 henkeä yli 170 eri maassa, myyden lähes 8 miljardia tölkkiä joka vuosi. Red Bullin maailma tarjoaa sinulle mahdollisuuden käyttää taitojasi ja intohimoasi sekä kehittää itseäsi. Suomessa meillä on 50 työntekijää ja toimintamme on vahvassa kasvussa. Uusi toimistomme sijaitsee Helsingin Kalliossa. www.redbull.fi

 

Controllerin tehtävä sisältää laaja-alaisesti sisäisen laskennan, budjetoinnin, tunnuslukujen analysoinnin ja raportoinnin tehtäviä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä Suomen organisaation asiantuntijoiden kanssa ja tuotat tietoa myynnin päätöksenteon tueksi. Analysoit tietoja ennakoivasti, laadit skenaarioita, ennusteita ja analyysejä sekä tuet johdon strategiatyötä.

Toivomme, että sinulla on vähintään viiden vuoden kokemus vastaavista sisäisen laskennan tehtävistä sekä ylempi korkeakoulututkinto (esim. KTM, YAMK). Kokemus kuluttajatuotteiden kaupasta katsotaan eduksi. Sinulla on hyvä kokemus analysointityökaluista kuten SAP, BI ja Hyperion sekä MS Excel -osaamisesi on erinomaista.

Työskentelytyyliltäsi olet analyyttinen ja hyvin organisoitunut. Sinulla on kyky tunnistaa ja analysoida riskejä sekä niiden vaikutuksia. Pystyt esittämään vaihtoehtoja ja tuot esille erilaisia näkökulmia numeroiden valossa. Olet palveluhenkinen, kommunikoit selkeästi ja sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen taito. Teet yhteistyötä eurooppalaisten kollegoittesi kanssa erilaisissa kehitysprojekteissa. Työskentelet itsenäisesti, mutta haluat olla tiimin jäsen. Pystyt työskentelemään tehokkaasti myös ajoittaisessa paineessa.

Tarjoamme sinulle arvostetun avainroolin ammattitaitoisessa Finance-tiimissämme. Pääset työskentelemään liiketoimintamme ytimeen ja vaikuttamaan menestymiseemme Suomen markkinoilla. Työvälineemme ovat huipputasoa, samoin kuin uudet toimistotilamme. Organisaatiomme on dynaaminen ja ketterä, meillä viljellään huumoria ja osataan pitää hauskaa!

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa HRS Advisorsin konsultti Seija Raesola puh. 040 775 6150, parhaiten tavoitettavissa 7.12. klo 10 – 12 ja 10.12. klo 10 – 12. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 14.12.

HAE TÄSTÄ