Controller

Helsinki

Helsingin ensikoti ry on vuonna 1936 perustettu ainutlaatuinen kansalais- ja lastensuojelujärjestö, joka tuottaa monipuolisia palveluja vauvaperheille erityisesti pääkaupunkiseudulla. Yhdistyksemme toimintaa ja organisaatiota on kehitetty ja virtaviivaistettu viime vuosina. Työssä meillä on noin 70 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista. Sisäisten palveluiden työryhmä vastaa yhdistyksen talous- ja yleishallinnon toiminnoista, tietohallinnosta, toimisto- ja asiakaspalvelusta, kiinteistöjen- ja omaisuudenhallinnasta, vuokraustoiminnasta sekä joidenkin yksiköiden puhtaanapidosta ja ruokahuollosta. Työryhmässä työskentelee kuusi henkilöä.

 

Helsingin Ensikoti ry etsii nyt vakinaiseen tehtävään ammattilaista nimikkeellä

CONTROLLER

Tehtävässäsi keskeisintä on sisäisen laskennan prosessien ja raportoinnin kehittäminen sekä toteuttaminen erilaisille sidosryhmillemme. Osallistut mm. avustushakemusten, -tilitysten, erilaisten raporttien sekä talousarvioiden laadintaan. Teet myös erilaisia ad-hoc-laskelmia päätöksenteon tueksi. Varmistat, että toimintatavat ja laskentaperusteet vastaavat rahoittajien yms. vaihtuvia vaatimuksia. Talous- ja hallintojohtajan ja hallinnon assistentin kanssa muodostat tiiviin tiimin, joka yhdessä huolehtii koko yhdistyksen talouden ja hallinnon moninaisista toiminnoista ja rakenteista. Teet tiivistä yhteisyötä myös tilitoimistomme kanssa ja tuet yksiköiden tulosvastuullisia esimiehiä kehittymään talouden seurannassa ja suunnittelussa. Raportoit tehtävässäsi talous- ja hallintojohtajalle.

Sinulla on hyvä käytännön kokemus sisäisen laskennan tehtävistä ja operatiivisen laskennan kehittämisestä. Hallitset peruskirjanpidon ja ymmärrät sen yhteyden sisäiseen laskentaan. Myös avustusrahoituskäytäntöjen tuntemus on eduksi tehtävässä. Koulutukseltasi olet tradenomi tai vastaava. Osaat hyödyntää tietojärjestelmiä ja Exceliä erinomaisesti lukujen analysoinnissa. Käytössämme on Wintime ja Forecast.

Arvostamme intoa kehittää, kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja asioiden keskinäisiä riippuvuuksia, tarkkuutta sekä käytännönläheistä ja reipasta otetta työhön. Olet ongelmanratkaisija ja käytännön toteuttaja.

Tarjoamme rautaiselle sisäisen laskennan ammattilaiselle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän. Palkka määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Tartu hyvään alkuun elämässäsi! Tutustu yhdistykseemme www.helsinginensikoti.fi.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa yhteistyökumppanimme HRS Advisors, Maiju Kangas puh. 050 302 7185. Soittoaika keskiviikkoisin klo 10-11. Kerro meille itsestäsi ja jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 17.1.2020 tästä linkistä.