Country Sales Manager (ROBERT BOSCH OY Thermotechnology)

Vantaa

Bosch-konserni on maailman johtava teknologiatuotteiden ja palvelujen toimittaja. Sen palveluksessa oli vuoden 2020 lopussa noin 394 500 työntekijää. Konsernin liikevaihto alustavien laskelmien mukaan vuonna 2020 oli 71,6 miljardia euroa. Konserni on jaettu neljään liiketoiminta-alueeseen: Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods ja Energy and Building Technology. Bosch parantaa elämänlaatua kaikkialla maailmassa innovatiivisilla ja innostusta herättävillä tuotteillaan ja palveluillaan – yhtiö tarjoaa tekniikkaa, joka on ”Invented for life”. Bosch Thermotechnology Suomessa sisältää maa-, ilma-, vesi- ja ilmalämpöpumppujen lisäksi poistoilmalämpöpumppujen sekä lämminvesivaraajien myynnin. Toimistomme sijaitsee Vantaalla. Lue lisää tuotteistamme: www.bosch-climate.fi

 

Country Sales Manager (ROBERT BOSCH OY Thermotechnology)

Tehtävänäsi on huolehtia Boschin Thermotechnology-toimialan liiketoiminnasta Suomessa. Vastaat myynnin kehittymisestä ja kannattavuudesta sekä muun toiminnan sujuvuudesta. Tiimissäsi on 12 myynnin, markkinoinnin ja tekniikan ammattilaista, jotka hoitavat käytännön myyntityön ja varmistavat asiakastyytyväisyyden.

Odotamme sinulta kokemusta ja hyviä näyttöjä vastaavista tehtävistä LVI-alalta ja myynnin johtamisesta. Koulutustaustasi voi olla tekninen tai kaupallinen. Raportoit esimiehellesi Tanskaan ja kollegasi ovat muissa pohjoismaissa, joten odotamme, että kommunikoit sujuvasti suomen lisäksi englanniksi. Ruotsin tai saksan kielen taito katsotaan eduksi.

Ymmärrät hyvin tekniikkaa ja jaksat keskittyä käytännön työhön, mutta samanaikaisesti vahvuutesi on isommissa strategisissa kokonaisuuksissa.  Olet työssäsi kunnianhimoinen ja tavoitteellinen. Esimiehenä vaalit hyvää ilmapiiriä, annat vastuuta ja tuet onnistumisia.

Työsi on itsenäistä ja vastuullista. Saat alan johtavat tuotteet, loistavan tiimin sekä kansainvälisen organisaation tuen. Myös hyvät asiakkaat ja kilpailukykyiset edut varmistavat tehtävässä viihtymisen.

Lisätietoja tehtävästä antaa yhteistyökumppanimme HRS Advisors Oy:n konsultti Seija Raesola p. 040 775 6150, parhaiten tavoitettavissa 16.4. klo 9 – 11 ja 23.4. klo 9 – 11. Lähetä englanninkielinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta viimeistään 27.4.

HAE TÄSTÄ