Demand Planner & Local Supply Chain Manager

Vantaa

Midsona on Pohjoismaiden johtava terveys- ja hyvinvointituotteiden valmistaja ja markkinoija. Tehtävänämme on auttaa ihmisiä elämään terveellisemmin – joka päivä. Hyvinvointi- ja terveystuotteita valmistava yrityksemme on toiminut eri muodoissaan jo vuodesta 1892. Midsona-konsernissa työskentelee Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa, Espanjassa, Ranskassa ja Suomessa yhteensä n. 850 henkilöä ja liikevaihtomme vuonna 2019 oli n. 300 M€. Suomessa meitä Midsonalaisia on 28 ja liikevaihtomme vuonna 2019 oli n. 22 M€. Tuotevalikoimaamme Suomessa kuuluvat omat tunnetut tuotemerkit kuten Urtekram, Friggs, Gainomax, Earth Control, Tri Tolonen ja Naturdiet sekä edustamiemme päämiesten Compeed, Salus sekä Yogi -tuotesarjat. www.midsona.fi.

 

Tehtävässä vastaat Demand Planning- ja S&OP-prosessista, mikä sisältää toimitusketjun KPI-vastuut Suomessa. Toimit aktiivisessa yhteistyössä johdon, myynnin, markkinoinnin ja logistiikan kanssa. Olet osa Nordic-tiimiä ja kollegasi toimivat muissa pohjoismaissa samoissa vastuualueissa. Tulet myös työskentelemään kansainvälisten toimittajien kanssa ympäri maailmaa, joten kansainvälisyys tulee olemaan iso osa työtäsi. Myös pohjoismaiset kehittämisvastuut ovat mahdollisia. Toimit Suomen johtoryhmän jäsenenä, joten pääset vaikuttamaan myös toimintamme strategiseen kehittämiseen. Raportoit Nordic Head of Planning -johtajalle Ruotsiin sekä hallinnollisissa asioissa Suomen toimitusjohtajalle.

Odotamme sinulta kokemusta toimitusketjutyöskentelystä FMCG-alalla. Olet tottunut laatimaan ennusteita ja mallinnuksia sekä laatimaan esityksiä organisaation asiantuntijoille ja johdolle. Työskentelet sujuvasti suomen lisäksi englanniksi, ruotsin kielen taito on eduksi. Sinulla on korkeakoulututkinto (esim. KTM tai AMK).

Sinulla on kokemusta ERP-järjestelmistä, mielellään M3 tai SAP. Kokemus muista ennuste- tai toimitusketjutyökaluista on etu. Olet hyvä numeroissa ja Excelin käyttö on sinulle luontaista. Työskentelyssäsi olet analyyttinen ja itsenäinen. Nautit myös yhteistyöstä kollegoittesi ja muiden sidosryhmien kanssa. Ymmärrät liiketoimintaa ja haluat vaikuttaa omalla toiminnallasi yrityksen menestykseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn voimakkaasti kasvavassa pohjoismaiden johtavassa luomu- ja terveystuotealan yrityksessä. Modernit työtilat sijaitsevat Vantaalla hyvien liikenneyhteyksien päässä, luonnollisesti voit työskennellä myös etänä. Yrityskulttuurimme on energinen ja kunnianhimoinen. Arvomme Care, Trust, Pride ja Drive elävät myös arjessamme.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa HRS Advisorsin konsultti Seija Raesola puh. 040 775 6150, parhaiten tavoitettavissa 9.2. klo 9 – 11 ja 15.2. klo 14 – 16. Jätä hakemuksesi ja englanninkielinen CV:si palkkatoiveineen viimeistään 17.2.2021 osoitteessa oheisen linkin kautta

HAE TÄSTÄ