Development Manager

Espoo

Transmeri on vuonna 1928 perustettu perheyhtiö ja Transmeri-konsernin – Oy Transmeri Group Ab:n – liikevaihto muodostuu sekä suomalaisesta että ulkomaisesta liiketoiminnasta.

Tekemistämme ohjaavat arvomme ja omistajastrategiassa vastuullisuus on noussut suureen rooliin viimevuosien aikana. Konserniin kuuluu noin 20 yritystä ja toimimme Suomen lisäksi Baltiassa, Venäjällä, Valko-Venäjällä, Kiinassa, Ruotsissa ja Puolassa. Konsernin liikevaihto on noin 220 miljoonaa euroa, työllistämme noin 750 työntekijää, joista vajaa puolet Suomessa.

 

Transmeri -konserni on päivittänyt suurimman ERP:nsä, SAP:n SAP S/4HANA:an vuoden 2020 aikana ja ajamme sitä Microsoft Azuressa. Konsernin yhden ERP:n tiekartan toteuttaminen jatkuu yhtiö kerrallaan ja hyödynnämme yhä enemmän myös SAP Fioria toiminnassamme. Tämän johdosta Transmeri Groupin tietohallintoon haetaan positiivista ja energistä tekijää

Development Manager, SAP S/4HANA

Toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Espoon Leppävaaraan

Työnkuvaan kuuluvat mm:

 • Toimiminen konsernin SAP S/4HANA:n ja Fiorin kehitystehtävissä ja tiettyjen osa-alueiden pääkäyttäjänä
 • Liiketoiminnan tietojärjestelmähankkeiden vetäminen konsernissa ja sen tytäryhtiöissä
 • Erilaisiin liiketoimintaprosessien kehityshankkeisiin osallistuminen tietojärjestelmien näkökulmasta
 • Yritysfuusioiden vetäminen konsernissa ja sen tytäryhtiöissä

Odotamme:

 • SAP-toiminnanohjausjärjestelmän hyvää tuntemusta talouden ja/tai toimitusketjun ja logistiikan osalta
 • Liiketoimintaprosessien ymmärrystä ja kokemusta eri liiketoiminnan tehtävistä ja prosesseissa vähintään 5 vuoden ajalta
 • Projektinjohtamiskokemusta muutaman vuoden ajalta
 • Hyviä sosiaalisia taitoja ja neuvottelutaitoja sekä sujuvaa suullista että kirjallista ilmaisukykyä suomeksi ja englanniksi
 • Päämäärätietoista ja jämäkkää otetta työhön sekä kunnianhimoa viedä hankkeita onnistuneesti loppuun asti
 • Hyviä organisointi- ja priorisointitaitoja
 • Halua kehittyä ja kasvaa SAP-asiantuntijana uuden SAP S/4HANA:n sekä SAP Fiorin parissa

Tehtävässäsi työskentelet pienessä tiimissä ja raportoit konsernin tietohallintojohtajalle. Teet tiivistä yhteistyötä myös SAP yhteistyökumppanimme kanssa. Käytännön työssäsi kohtaat laajasti eri tytäryhtiöiden ja eri osapuolten muodostamissa projektityöryhmissä. Roolissasi pääset vaikuttamaan merkittävästi koko konsernin erilaisten prosessien toteuttamiseen, kehittämiseen ja sujuvuuteen. Työkaverisi ja esimiehesi tukevat sinua työssäsi ja tavoitteiden läpiviennissä.

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan ja vastuullisen työtehtävän kasvavassa konsernissa, mahdollisuuden kehittää ympäristöä, mukavat työkaverit ja joustavat etätyömahdollisuudet. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja saat tietohallintojohtaja Kimmo Koholta, puh 050 381 1396 ja HRS:n konsultti Toni Koskinen p. 040 742 7525.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 12.9. mennessä oheisen linkin kautta.

Jätä hakemus tästä