Energia-alan pääarvioija ja johtava auditoija

Suomi

Kiwa Inspecta on Pohjoismaiden johtava asiantuntija turvallisuudessa, laadussa ja luotettavuudessa. Testaamme, tarkastamme, sertifioimme sekä tarjoamme konsultoivia asiantuntija- ja koulutuspalveluja noin 700 osaajan voimin Suomessa. Kiwa Inspecta auttaa asiakkaitaan onnistumaan liiketoiminnassaan – joka päivä, kaikkialla yhteiskunnassa. Kiwa Inspecta on osa Kiwa-konsernia, jolla on globaalisti yhteensä 4600 osaajaa. Lue lisää www.kiwa.com/fi

 

Etsimme nyt huippuasiantuntijoittemme joukkoon uutta osaajaa

ENERGIA-ALAN PÄÄARVIOIJA JA JOHTAVA AUDITOIJA  

Haemme pääarvioijaa energia-alan johtamisjärjestelmien arviointiin sekä todennustehtäviin päästökaupan erilaisissa tuotteissa. Tehtävänäsi on arvioida organisaatioiden johtamisjärjestelmiä yhteistyössä asiakkaittemme kanssa. Lisäksi toimit johtavana auditoijana päästökaupan todentamistuotteissa.

Sinulla on tehtävässäsi mahdollisuus olla aktiivisesti mukana todentamistuotteiden ja -toiminnan kehittämisessä yhteistyössä todentajatiimin, Kiwan sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Tehtävässä pääset tutustumaan erilaisiin organisaatioihin niiden kaikilla tasoilla monista eri näkökulmista. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä, mutta meillä on asiakkaita ja toimipisteitä ympäri Suomea, joten asemapaikkasi voi olla myös muualla Suomessa.

Odotamme sinulta soveltuvaa akateemista loppututkintoa (esim. DI) sekä useamman vuoden työkokemusta teollisuuden energiaintensiivisiltä toimialoilta, laatutehtävistä sekä ympäristö- ja energia-asioiden parista. Aikaisempi kokemus arvioijatehtävistä ja/ tai päästökaupan todentamiseen liittyvistä tehtävistä antaa hyvät edellytykset tehtävään pätevöitymiseen. Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito sekä matkustusvalmius ovat tehtävässä menestymisen edellytyksiä. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Toivomme, että sinulla on kokemusta asiakastyössä toimimisesta ja koet palvelulupauksemme ”luotettava, empaattinen ja edistyksellinen” omaksesi. Toimitamme aina mitä lupaamme, kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaidemme tarpeita ja haasteita ja luomme arvoa heidän liiketoiminnalleen.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, iloisen ja kannustavan työilmapiirin sekä hyvät kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys ja työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Edistyksellisenä, uudistuvana ja erinomaisesti johdettuna tuotamme alan parhaita asiakaskokemuksia. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti.

Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisorsin konsultti Seija Raesola, puh. 040 775 6150. Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 18.4. oheisen linkin kautta:

HAE TÄSTÄ LINKISTÄ