Food Legislation Manager

Helsinki, Turku

Cloetta haluaa tuoda hymyn herkkuhetkiisi! Cloetta Suomi Oy on osa Cloetta-konsernia, joka on Pohjoismaiden johtava makeistalo. Cloettan päämarkkina-alueita ovat Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska, Hollanti, Saksa ja Iso-Britannia. Valmistamme ja markkinoimme 2600 makeisalan ammattilaisen voimin tuotteita, joita myydään maailmanlaajuisesti yli 50 maassa. Suomessa meitä cloettalaisia on 230. Cloettan arvot ovat fokusointi, yhteispeli, intohimo ja ylpeys, ja ne elävät aidosti arjessamme. Tuotteisiimme kuuluu hammasystävällisiä ksylitolituotteita, makeisia ja pähkinöitä. Tunnettuja brändejämme Suomessa ovat esimerkiksi Jenkki, Mynthon, Läkerol, Sisu, Aakkoset, TV Mix, Tupla ja Royal. Irtotuotteemme tunnistat CandyKing-, Karkkikatu- ja Parrots-tuotemerkeistä. Voit tutustua meihin tarkemmin: www.cloetta.fi ja www.cloetta.com

 

Tehtäväsi on mielenkiintoinen yhdistelmä uusia makuja, innovaatioita sekä lainsäädäntöä. Olet osa kansainvälistä Cloetta Food Legislation tiimiä, mikä puolestaan kuuluu globaaliin tuotekehitysorganisaatoon.  Tiimisi tarkoituksena on varmistaa elintarvikelainsäädännön toteutumisen Cloettan laajassa tuotevalikoimassa sekä tuotteiden lanseerauksissa.

Työssäsi vastaat siitä, että tuotevalikoima ja tuotelanseeraukset ovat säännösten mukaisia. Neuvot ja sparraat markkinointia proaktiivisesti pakkaustekstien ja markkinointikampanjoiden osalta. Olet mukana useissa projekteissa ja varmistat omalta osaltasi, että Cloettan tuotestrategiat vastaavat viimeisimpiä säännöksiä. Vaikka toiminta-alueesi on Suomi, pääset tekemään yhteistyötä pohjoismaisten kollegoittesi kanssa.

Odotamme sinulta korkeakoulututkintoa (esim. elintarvike, ravitsemus, kemia, biologia, elintarvikelainsäädäntö) ja vähintään 3 vuoden työkokemusta elintarvikelainsäädännön parista. Nautit projektiluonteisesta työskentelystä kansainvälisessä työympäristössä. Olet tottunut tekemään yhteistyötä virtuaalisesti. Suomen kielen taitosi on erinomainen ja kommunikoit sujuvasti myös englanniksi.

Työskentelet itsenäisesti, vaikka toimitkin tiiviissä yhteistyössä useiden sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Kiinnität huomiota tärkeisiin yksityiskohtiin, joilla on iso merkitys liiketoimintaan. Haluat kehittää omaa osaamistasi ja seurata toimialan ja säädäntöjen muutosta aktiivisesti.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä organisaatiossa. Saat työskennellä alan ammattilaisten kanssa ja arvostettujen brändituotteiden parissa. Uudet, modernit työtilamme Turun Kupittaalla sijaitsevat erinomaisten kulkuyhteyksien päässä. Helsingissä pieni toimistomme sijaitsee Postitalossa. Teemme työtämme suurella sydämellä ja arvomme toteutuvat arjen työssä. Uskomme siihen, että töissä pitää olla myös hauskaa, sillä makeiset ovat iloinen asia!

Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisorsin konsultti Seija Raesola p. 040 775 6150, parhaiten tavoitettavissa 27.8. klo 9-11, 31.8. klo 9-11 ja 9.9. klo 14-16. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 12.9. oheisen linkin kautta.

HAE TÄSTÄ