Geotekniikan suunnittelupäällikkö

Oulu/Rovaniemi

Ramboll Suomessa

Ramboll on johtava kestävien kaupunkien ja yhteiskuntien suunnittelu- ja konsultointiyritys. Säätiöomisteisessa yhtiössämme työskentelee 16 000 asiantuntijaa globaalisti. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2 500 asiantuntijan voimin. Palvelujamme ovat innovatiiviset ja kestävät ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Kutsumme sinut tekemään kestävää tulevaisuutta kanssamme avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä.

 

Geotekniikan suunnittelupäällikkö

Tervetuloa infra- osaajien joukkoomme!

Toivotamme sinut tervetulleeksi osaajiemme joukkoon ja toivomme sinun tuovan mukanasi vankkaa geosuunnittelun osaamista ja tekemisen meininkiä. Oletko valmis ottamaan johtavan roolin liiketoiminnan kehittämisessä ja asiantuntijuudessa geotekniikan osalta?

Inviting bright minds

Haluatko laajentaa osaamistasi ja kehittyä asiantuntijana avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä? Teemme työtämme, jotta ympäristö ja ihmiset kukoistavat. Inspiroivat hankkeemme ja innovatiiviset ratkaisumme vievät alaamme eteenpäin. Rambollaisena teet työtäsi kansainvälisessä yrityksessä, joka on laajentunut menestyksekkäästi perustamisesta 1945 alkaen. Yhdessä viemme kehitystä eteenpäin ja vaikutamme yhteiskunnan, yritysten ja ihmisten arkeen sekä Suomessa että eri puolilla maailmaa.

Geotekniikan suunnittelupäällikkönä olet osa 23 hengen yksikköämme, joka koostuu infra-alan osaajista. Yksikkömme geosuunnittelun tiimi koostuu sopivasta suhteesta kokemuksen tuomaa syvää rintaääntä ja nuoruuden intoa. Teemme laajalla skaalalla geoteknistä suunnittelua ja kiinnostuksen kohteistasi riippuen voit infra- ja talokohteiden lisäksi osallistua myös kansainvälisiin projekteihin ja tuoda osaamistasi esiin T&K -hankkeissa. Toimenkuvasi muotoutuu kykyjesi ja oman kiinnostuksesi mukaan. Työpisteesi sijaitsee valintasi mukaan Oulussa tai Rovaniemellä.

Työtehtäviäsi ja vastuitasi ovat:

  • Geotekniikan liiketoiminnan kehittäminen ja kasvattaminen Pohjois-Suomessa
  • Geoliiketoiminnan asiakastoiminta ja uusasiakashankinta
  • Projektipäällikkönä toimiminen ja hankkeiden johtaminen
  • Suunnitteluun osallistuminen ja hankkeen muiden geosuunnittelijoiden työn ohjaaminen
  • Oman osaamisen ja näkemyksien esiin tuominen erilaisissa projektitoiminnan, prosessien ja käytettävien työkalujen kehittämisessä

Arvostamme ja odotamme sinulta, että

  • Tunnet alan verkostot ja sinulla on laajaa suunnittelukokemusta
  • Asiakasrajapinnassa toimiminen on sinulle luontevaa ja pidät työskentelystä ihmisten kanssa
  • Olet kehityshenkinen ja kiinnostunut osaamisen ja työprosessien kehittämisestä
  • Ymmärrät laaja-alaisesti mallinnuksen hyödyt ja tunnet geolaskentaohjelmat
  • Sinulla on riittävät FISEn myöntämät pätevyydet tehtävän hoitamiseksi sekä soveltuva koulutus (DI,ins.AMK))

Etene kohti tavoitteitasi

Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia. Vastuullisuus asiakkaita, yhteiskuntaa ja työntekijöitä kohtaan on keskeinen liiketoimintaamme ohjaava periaate. Haluamme edistää ja tarjota palveluja ja ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän Suomen suurimmassa suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijayrityksessä, ammattitaitojasi kehittäviä projekteja, uratien kehittymismahdollisuuksineen monipuolisten työtehtävien ja koulutusten avulla, hyvät työsuhde-edut, kuten työsuhdepyöräedun sekä ennen kaikkea viihtyisän työyhteisön ja asiantuntevat kollegat.

Kuinka hakea tehtävään

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 19.9. mennessä. Liitä mukaan myös mahdolliset liitteet, jotka tuovat esille osaamistasi avoimen työtehtävän osalta. Lisätietoja antaa yksikön päällikkö Merja Sivonen puh. 0400 876 465 ja HRS Advisors Janita Taipalus, puh. 045 631 1316 ja HRS Advisors Toni Koskinen, puh. 040 742 7525.

Hakua edistetään jo hakuaikana, joten laita hakemuksesi pian!

Jätä hakemus tästä