Group Controller

Vantaa

Componenta on kansainvälinen teknologiayhtiö, joka on Suomen johtava konepajateollisuuden sopimusvalmistaja. Vastuullisuus ja asiakkaiden tarpeet ovat yhtiön laajan teknologiaportfolion ytimessä. Componenta valmistaa korkealaatuisia komponentteja asiakkailleen, jotka ovat globaaleja kone- ja laitevalmistajia. Yhtiön osake listataan Nasdaq Helsingissä. www.componenta.com

 

Haemme pääkonttoriimme Vantaalle

GROUP CONTROLLER

Olet vastuussa sekä sisäisestä että ulkoisesta talousraportoinnista. Vastaat konsernin laskentajärjestelmien kehittämisestä ja toimit esimiehenä pienelle tiimille. Raportoit talousjohtajalle. Tehtäviisi kuuluvat vuosikatsaukset, puolivuosikatsaukset sekä liiketoimintakatsaukset. Valmistelet myös kuukausittaiset johdon raportit sekä vuosittaiset ESEF-raportit. Osallistut budjetointiin ja tytäryhtiöiden tilinpäätösten laadintaan.

Sinulla on korkeakoulututkinto ja vähintään 5 vuotta relevanttia työkokemusta. Suomen ja englannin kielen taitosi ovat erinomaiset. Olet analyyttinen, päätöksenteko- ja vaikuttamiskykyinen ja pystyt perustelemaan ajatuksesi selkeästi. Olet tottunut työskentelemään itsenäisesti, mutta työskentelet mielelläsi myös yhteistyössä muiden sidosryhmien kanssa.

Esimiehenä olet vastuuta antava, mutta tarvittaessa läsnä oleva. Hallitset MS Officen ohjelmat, erityisesti Excelin ja Power Pointin. Osaat laatia tilinpäätökset IFRS- ja FAS- standardien mukaisesti sekä hoitaa vero- ja viranomaisilmoitukset, arvonalentumistestaukset ja konsernin sisäiset palveluveloitukset.

Tarjoamme vastuullisen, itsenäisen ja mielenkiintoisen tehtävän kehittyvässä pörssiyhtiössä. Toimipiste sijaitsee yhtiön pääkonttorissa Vantaan Aviapoliksessa moderneissa tiloissa, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisorsin konsultti Seija Raesola p. 040 775 6150, parhaiten tavoitettavissa 27.9. klo 9-11 sekä 4.10. klo 10-12. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 5.10. mennessä.

HAE TÄSTÄ