Hankintapäällikkö

Uusikaupunki

Me Yarassa tuotamme ratkaisuja kestävään maatalouteen ja ympäristönsuojeluun. Yhteistyössä eri toimijoiden kanssa osallistumme globaalien haasteiden kuten ruoan ja luonnonvarojen riittävyyden sekä ilmastonmuutoksen ratkaisemiseen kannattavasti ja vastuullisesti.

Yaran Uudenkaupungin tehtailla tuotetaan NPK-lannoitteita ja typpihappoa. Tehtaallamme työskentelee noin 240 osaajaa. Olemme haluttu työnantaja ja tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja muut edut.

 

Etsimme nyt Uudenkaupungin tehtaille

HANKINTAPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan Uudenkaupungin tehtaan hankintatoimesta Yaran kansainvälisen strategian käytäntöjen mukaan. Vastuullesi kuuluu myös Yaran Suomi-tasoisesti määritellyt kategoriat, Purchase-to-Pay -prosessi, Supplier Relationship Management ja Source-to-Contract.  Vastuualue kattaa myös varaosa- ja tarvikevaraston sekä toimittajahallinnan. Varmistat omalta osaltasi, että toimipaikan ja osaston KPI-tavoitteet toteutuvat.

Odotamme sinulta alalle soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä kokemusta kansainvälisesti toimivan teollisuuden hankintatoimesta. Johdat hankintaosastoa ja vastaat myös varastotoiminnoista. Hankintatiimissäsi työskentelee viisi osaavaa ammattilaista. Varastotoiminnoissa työskentelee neljä henkilöä. Teet tiivistä yhteistyötä Yaran muiden tehtaiden hankintapäälliköiden, Yara-konsernin hankintatoimen sekä kone-, laite- ja palvelutoimittajien kanssa. Raportoit tehtaanjohtajalle ja kuulut tehtaan johtoryhmään.

Sinulla on vahvat vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot niin suomen kuin englannin kielellä. Kokemus SAP- järjestelmästä on eduksesi.

Uudenkaupungin tehtaisiin on investoitu viime vuosina merkittävästi. Yhtiön toiminta ja toiminnan jatkuvuus on vakaalla pohjalla. Tarjoamme henkilöstölle hyvät henkilöstöedut.

Monimuotoisuus lisää osaamista
Yara on sitoutunut luomaan monimuotoisen ja osallistavan työympäristön. Olemme ylpeitä siitä, että työnantajana tarjoamme tasavertaiset mahdollisuudet kaikille. Uskomme, että monimuotoisen ja osallistavan työympäristön luominen on sekä oikea että fiksu tapa toimia. Tämän saavuttamiseksi Yara on ottanut monimuotoisuuden ja osallistamisen (D&I) yhdeksi seitsemästä strategisesta toimenpiteestä ja lisäksi yli 400 työntekijäämme ympäri maailman kuuluu D&I-lähettiläiden verkostoon.

Lisätietoja saat HRS Advisors, Tarja Kohtamäki 0400 797 453, parhaiten 1.11. klo 15-17.00, 9.11. klo 15-17.00 ja pe 12.11. klo 8-10.00. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 15.11.

 

Hae tehtävää tästä