Head of Sales

Vantaa

Adapteo on Pohjois-Euroopan johtava joustava kiinteistöyhtiö. Rakennamme, vuokraamme ja myymme muunneltavia rakennuksia kouluiksi, päiväkodeiksi, hoiva-alalle, toimistoiksi, majoitustiloiksi ja tapahtumiin. Tiedämme, että yhteiskuntamme muuttuu valtavasti tulevina vuosina. Mitä ikinä tulevaisuus tuokaan, uskomme, että muunneltavuus on paras ratkaisu. Modulaarisen ja kestävän rakennustapamme ansiosta rakennusten käyttötarkoituksen voi vaihtaa tai niitä voi muuntaa, laajentaa tai pienentää muutamassa viikossa. Rakennuksiamme voidaan käyttää vain muutamia päiviä tai ennalta määrittelemättömän ajan, aina optimoituna senhetkisiin tarpeisiin. Näin rakennamme muuntautuvaa yhteiskuntaa. Adapteo Finland on osa Adapteo Groupia, joka on listattu Tukholman pörssissä. www.adapteo.fi, www.adapteogroup.com

 

 

Etsimme yrityksemme ammattitaitoiseen joukkoon Sinua tuloshakuinen,

Head of Sales

Vastaat myynnin, markkinoinnin ja asiakkuuksien kokonaisvaltaisesta johtamisesta ja kehittämisestä Suomessa kasvutavoitteidemme mukaisesti. Osallistut liiketoiminnan kehittämiseen, yrityksen strategian suunnitteluun ja toteuttamiseen. Johdat 8 hengen myyntiorganisaatiota.  Kuulut yrityksen johtoryhmään ja raportoit Adapteo Finlandin toimitusjohtajalle. Toimenkuvaasi kuuluu myös Suomen markkinan ja kaupallisen tilanteen raportointi Groupin kaupalliselle johtajalle sekä Groupin toimitusjohtajalle. Asemapaikkasi on mieluiten Vantaa, mutta myös Ylöjärvi on mahdollinen.

Odotamme Sinulta vankkaa kokemusta ja näyttöjä suunnitelmallisesta myynnin johtamisesta ja kehittämisestä esimiesroolissa. Haemme vaativasta myynninjohtotehtävästä motivoituvaa henkilöä, joka on valmis tarttumaan oma-aloitteisesti asiaan kuin asiaan. Tehtävä edellyttää hyvää analysointikykyä ja kykyä tarkastella asioita sekä strategisesti että käytännön tasolla. Johtamistaitoinen, inspiroiva, positiivinen, esiin tuleva sekä tulosta työssänsä hakeva henkilö menestyy tehtävässä. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, etuna on ruotsin kielen taito.

Tarjoamme sinulle monipuolisen sekä kehittyvän tehtävän asiantuntevassa ja innostavassa työyhteisössämme, kansainvälisen toimintaympäristön sekä aidot mahdollisuudet kehittää liiketoimintaa ja vaikuttaa yhtiön kasvuun ja kehitykseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja antaa HRS Advisorsin konsultti Toni Koskinen, 040 742 7525.  Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 12.5. mennessä.

Jätä hakemus tästä linkistä