Head of HR

Helsinki

Veolia on maailman johtava resurssien optimoija. 230 000 työntekijää eri puolilla maailmaa suunnittelee ja tarjoaa energia-, vesi- ja kiertotalousratkaisuja, jotka edesauttavat yhteiskunnan ja teollisuuden kestävää kehitystä sekä ekologista transformaatiota. Autamme kuntia ja teollisuutta käsittelemään, optimoimaan ja hyödyntämään resurssejaan tehokkaasti ja niin, että voidaan siirtyä kohti kiertotaloutta. Maailmanlaajuinen liikevaihtomme vuonna 2021 oli 28,5 miljardia euroa. Veolia Services Suomi Oy on osa Veolia konsernia.  Tutustu meihin https://www.veolia.com

 

Haemme vakituiseen työsuhteeseen kokenutta henkilöstöhallinnon osaajaa

Head of HR

tehtävään johtamaan Veolia Services Suomi Oy:n sekä Veolian tytäryhtiön Suomen Teollisuuden Energiapalvelut – STEP Oy:n henkilöstöhallintoa.

Liiketoimintamme nopea kasvu luo uusia strategisia tarpeita suunnitella, koordinoida ja kehittää henkilöstöhallinnon toimintoa sekä huolehtia työntekijöistämme. Tulet toimeenpanemaan Veolian konsernista johdettuja henkilöstöhallinnon prosesseja ja ohjelmia, mutta samalla luomaan paikallisia toimintatapoja mm. henkilöstön palkitsemisen, yrityskulttuurin ja osaamisen kehittämisen osa-alueilla. Toimit lähiesihenkilönä pienelle HR-tiimille, johon kuulu mm. henkilöstöpäällikkö. Vastuullasi on myös työsuojeluun liittyvistä asioista huolehtiminen työsuojelupäällikön roolissa.

Positio on uusi, mikä mahdollistaa tehtävän sisällön räätälöimisen valitun henkilön vahvuuksia ja osaamista painottaen. Kyseessä on strategiseen johtamiseen ja henkilöstöhallinnon kehittämiseen painottuva rooli, joka sisältää myös operatiivisia tehtäviä, siksi odotamme, että nautit myös käytännönläheisestä HR-työstä. Henkilöstö on tärkein voimavaramme, siksi toivomme sinun innostuvan ihmisten osaamisen ja organisaatiokulttuurin kehittämisestä sekä toimivan valmentavalla tavalla niin liikkeenjohdon sparraajan kuin esihenkilön roolissasi kansainvälisessä konsernissa.

Pääset tekemään aidosti merkityksellistä työtä työntekijöittemme työhyvinvoinnin ja työssä viihtyvyyden edistämiseksi. Tukenasi tehtävässä on toimitusjohtajan ja kollegoiden muodostama kokenut ja ammattitaitoinen tiimi sekä laaja kansainvälinen sidosryhmäverkosto.

Edellytämme vankkaa kokemusta henkilöstöhallinnon tehtävistä, liiketoimintalähtöisyyttä ja kompetenssia niin asioiden kuin ihmisten johtamiseen. Kommunikoit vakuuttavasti ja aktiivisesti kaikilla organisaation tasoilla, ja sinulla on kiitettävät valmiudet argumentoida henkilöstöhallinnon toimenpiteitä liikkeenjohdon suuntaan. Hyvän pohjan tehtävässä onnistumiselle antaa soveltuva korkeakoulututkinto (esim. kauppa-, kasvatus-, hallintotieteiden tai psykologian maisteri) sekä useamman vuoden työkokemus vaativista henkilöstöhallinnon tehtävistä ja esihenkilötyöstä. Kokemus kansainvälisestä toimintaympäristöstä ja johtoryhmätyöskentelystä on vahvuus haettavassa roolissa.

Olet yhteistyösuuntautunut ja tavoitteellinen persoona, joka viihtyy laajan vastuualueen parissa dynaamisessa toimintaympäristössä. Sinulla on vastuullinen, kehitysmyönteinen ja toimeen tarttuva työote, ja pystyt työskentelemään pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti ihmisläheistä toimintatapaa unohtamatta. Tehtävässä menestyminen edellyttää, että pystyt organisoimaan työkenttääsi itsenäisesti, johtamaan niin ihmisiä kuin asiakokonaisuuksia, tekemään päätöksiä sekä kantamaan vastuuta ajoittain paineisissakin tilanteissa. Edellytämme sujuvaa englannin kielen taitoa, joustavuutta ja matkustusvalmiutta kotimaassa sekä Euroopassa. Toimipisteesi sijaitsee Helsingissä, mutta voit työskennellä myös osittain etänä.

Tarjoamme sinulle vakavaraisen ja alati kehittyvän työympäristön, vaihtelevat työtehtävät, kattavan työterveyshuollon sekä laajat edut. Tuemme ammatillista kehitystäsi ja tarjoamme mahdollisuuksia kouluttautumiseen.

Hae tehtävää 18.4. mennessä täyttämällä sähköinen hakemus

TÄSTÄ

Tapaamme hakijoita jo hakuajan puitteissa, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Veolia Services Suomi Oy:n toimitusjohtaja, Tomi Ihalainen, puh. 044 7012315 perjantaina 1.4. klo 9–10 ja klo 11–12, keskiviikkona 6.4. klo 12–13  ja klo 15–16, torstaina 7.4. klo 9–10 sekä maanantaina 11.4. klo 9–10  ja 15–16, henkilöstöpäällikkö Maija Paterson puh. 040 172 7078, pe 1.4. klo 13–14, ma 4.4. klo 9–10 ja to 7.4. klo 15–16 sekä HRS Advisors Kristiina Lehmus p. 050 3964686.