Henkilöstöjohtaja

Tampere

Tampereen Sähkölaitos -konserni on vahva alueellinen energia-alan toimija, jonka omistaa Tampereen kaupunki. Konsernissamme työskentelee 390 henkilöä ja liikevaihtomme on 288 miljoonaa euroa. Suurena energiayhtiönä vaikutamme toiminnallamme päivittäin satojen tuhansien ihmisten arkeen ja hyvinvointiin. Työntekijöillemme tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä energia-alan kehityksen kärjessä.

Yhteiskunnallisella tasolla missiomme on tarjota ratkaisuja ilmastonmuutokseen panostamalla yhä laajemmin uusiutuvaan energiaan – toivottavasti tämä toimintamme ydin on myös osa sinun arvomaailmaasi. Strategiamme ytimessä asiakkaiden lisäksi on hyvinvoiva ja innostunut henkilöstömme. Voit tutustua konserniin tarkemmin: www.sahkolaitos.fi

 

Etsimme nyt Tampereen Sähkölaitos -konsernille

HENKILÖSTÖJOHTAJAA

johtamaan konsernin henkilöstöpolitiikkaa. Vastaat konsernin HR-prosesseista ja niiden kehittämisestä yhdessä osaavan HR-tiimisi kanssa. Sinulla on jo useamman vuoden kokemus vaativista henkilöstöjohdon tehtävistä. Hallitset seuraavia osa-alueita: henkilöstön kehittäminen, muutosten johtaminen, esimiesten tukeminen ja valmentaminen, yrityskulttuurin kehittäminen. Yhteistoimintamenettely, paikallinen sopiminen ja TES-asiat ovat sinulla hallussa.

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja monipuolinen HR-johtamisen kokemustausta. Strateginen ja liiketoimintalähtöinen suunnittelu ja suunnitelmien toteuttaminen ovat vahvoja osaamisalueitasi samoin sidosryhmäsuhteiden ja kumppanuuksien johtaminen.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, kyky innostaa ja motivoida henkilöstöäsi ja muita sidosryhmiäsi. Näet muutoksissa mahdollisuudet, viet kehittämishankkeita eteenpäin yhteistyöhakuisella ja määrätietoisella otteella. Tuet Tampereen Sähkölaitoksen ”yhdessä voittoon”-tavoitetta: turvallinen ja paras työpaikka, osaava ja hyvinvoiva henkilöstö ja haluttu työnantaja.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän erinomaisessa työyhteisössä. Kuulut konsernin johtoryhmään ja raportoit konsernin toimitusjohtajalle. Tervetuloa perinteikkään, mutta modernin yrityksen palvelukseen.

Lisätietoja antaa konsernin toimitusjohtaja Jussi Laitinen 050 542 8362, parhaiten tavoitat hänet 4.11. klo 9-12.00, 10.11. klo 15-18.00 ja 12.11. klo 9-12.00. Lisätietoja myös HRS Advisors, Tarja Kohtamäki 0400 797 453. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 16.11.

JÄTÄ HAKEMUS TÄSTÄ