HENKILÖSTÖPÄÄLLIKKÖ

Turku

Turun Satama Oy kumppaneineen muodostaa luotettavan palvelukokonaisuuden, joka tarjoaa kustannustehokkaat, joustavat ja yksilölliset ratkaisut kaikkiin elinkeinoelämän logistisiin tarpeisiin. Tehokkaita satamapalveluita täydentävät yhteistyökumppaniemme modernit terminaali- ja varastointipalvelut sekä logistiset lisäarvopalvelut. Haluamme vahvistaa Suomen elinkeinoelämän kilpailukykyä luomalla parhaat edellytykset matkustaja- ja rahtiliikenteelle Turusta Skandinaviaan sekä Keski-Eurooppaan ja Iso-Britanniaan. Meille on tärkeintä kehittää satamaa yhdessä asiakkaidemme kanssa vastuullisesti ja luotettavasti. Turun Satama Oy työllistää yli 50 henkilöä ja sen liikevaihto oli vuonna 2020 yhteensä 21,9 MEUR. www.portofturku.fi 

 

Tehtävässä toimit henkilöstöasioiden generalistina, varmistaen omalta osaltasi organisaation strategisten tavoitteiden toteutumisen. Toimit johdon ja esimiesten tukena ja sparrikumppanina, yhtenäistät ja kehität HR-prosesseja ja -käytäntöjä ja vastaat työkyky- ja työhyvinvointiasioista sekä osaamisen kehittämisestä.

Toimit yhteyshenkilönä eri sidosryhmiin, kuten työterveyshuolto, työeläkevakuutusyhtiö, palkkayhteistyökumppani sekä ammattiliitot. Myös yhteistoiminta ja luottamusmiesyhteistyö on tärkeässä roolissa. Käynnistyvän HR- ja palkkajärjestelmän vaihdoshankkeen myötä katsomme eduksi aiemman kokemuksen vastaavista projekteista. Toimit esimiehenä viidelle henkilölle.

Odotamme sinulta kokemusta monipuolisista henkilöstöhallinnon tehtävistä. Hallitset mm. työsuhdeasiat, HR-prosessit ja -järjestelmät sekä rekrytoinnin ja henkilöstön kehittämisen. Sinulla on kyky luoda luottamuksellisia suhteita ja saada muut mukaan kehitysprojekteihin. Haluat kehittää ja ottaa vastuuta. Sinulla on soveltuva koulutus, hallitset hyvin englannin kielen, ruotsin kielen taidosta on etua.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän arvostetun työnantajan palveluksessa. Meillä on osaava ja sitoutunut henkilöstö sekä hyvät työsuhde-edut. Turun Satama on kehityksen kärjessä oleva aktiivinen toimija, joka toimii pitkäjänteisesti ja vastuullisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisorsin konsultti Seija Raesola p. 040 775 6150, parhaiten tavoitettavissa 23.7. klo 10-12 ja 29.7. klo 10-12. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 2.8. oheisen linkin kautta

HAE TÄSTÄ