Henkilöstöpäällikkö

Helsinki

Vuonna 1987, Red Bull ei pelkästään lanseerannut uutta tuotetta, vaan perusti kokonaan uuden kategorian; Energiajuomat. Tänä päivänä Red Bull on globaali markkinajohtaja ja työllistää yli 12000 henkeä yli 170 eri maassa, myyden lähes 7 miljardia tölkkiä joka vuosi. Red Bullin maailma tarjoaa sinulle mahdollisuuden käyttää taitojasi ja intohimoasi sekä kehittää itseäsi. Suomessa meillä on 40 työntekijää ja toimintamme on vahvassa kasvussa. Uusi toimistomme sijaitsee Helsingin Kalliossa. www.redbull.fi

 

Tehtävänäsi on esimiesten tukeminen henkilöstöön liittyvissä asioissa työsuhteen eri vaiheissa. Vastaat työsuhdeasioista, rekrytoinnista, henkilöstön kehittämisestä sekä HR-raportoinnista ja -analyyseistä. Tehtävä on uusi, joten pääset luomaan uutta ja kehittämään HR-prosessejamme kansainvälisen organisaatiomme kanssa yhteneväiseksi.

Johtoryhmän jäsenenä tuot aktiivisesti esille henkilöstönäkökulmaa ja samalla pääset vaikuttamaan liiketoimintamme menestykseen Suomessa. Kansainväliset kontaktit ovat työssäsi arkipäivää ja saat vahvan tuen muiden maiden HR-ammattilaisilta.

Odotamme Sinulta kokemusta ja näyttöjä vastaavista tehtävistä. Koulutukseltasi olet esim. KTM tai tradenomi. Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä. Olet työotteeltasi aloitteellinen ja ratkaisukeskeinen, suhtaudut työhösi intohimoisesti ja sinun kanssasi on mukava tehdä yhteistyötä

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden itsenäisesti kehittää paikallista organisaatiota sekä ison ja luotettavan organisaation taustatuen. Pääset mukaan yhden kansainvälisesti seuratuimman brändin maailmaan, upeat työkaverit sekä kilpailukykyiset edut.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa HRS Advisorsin konsultti Seija Raesola puh. 040 775 6150, parhaiten tavoitettavissa 22.10. klo 14 – 16 ja 26.10. klo 14-16. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 1.11. oheisen linkin kautta.

HAE TÄSTÄ LINKISTÄ