HR Specialist

Vantaa

Maistuvampaa elämää – tänään ja huomenna

Olemme Itämeren alueella toimiva ruokatalo. Yli sadan vuoden kokemuksella vastaamme kuluttajien ja asiakkaiden tarpeisiin, ja valmistamme maistuvaa, terveellistä ja vastuullisesti tuotettua ruokaa. Strateginen tavoitteemme on kasvaa kannattavasti monipuoliseksi ruokataloksi ja olla entistä vahvemmin läsnä kuluttajien moninaisissa ruokahetkissä. Meille HKScanissa vastuullisuuteen kuuluu ruoantuotannon kehittäminen koko arvoketjussa tiloilta kuluttajille. Monipuoliseen tuotevalikoimaamme kuuluvat siipikarjan-, sian ja naudanliha sekä lihavalmisteet ja ateriat. Vahvoja tuotemerkkejämme ovat HK®, Kariniemen®, Via®, Scan®, Pärsons®, Rakvere®, Tallegg® ja Rose®. Kotimarkkinoitamme ovat Suomi, Ruotsi, Tanska ja Baltia. Lähes 7 000 ammattilaistamme varmistavat maistuvamman elämän – tänään ja huomenna. Olemme pörssilistattu yhtiö ja liikevaihto vuonna 2020 oli lähes 1,8 miljardia euroa.

HKScanin Vantaan yksikössä valmistetaan aterioita, lihavalmisteita sekä jauhelihaa. Lisäksi Vantaalla sijaitsee HKScanin Suomen logistiikkakeskus ja konsernitoimintoja. Henkilöstöä Vantaalla on noin 700.

 

 

Tehtävä:

HR Specialist toimii osana HKScanin Suomen HR-tiimiä tukien esimiehiä ja organisaatiota pääsääntöisesti operatiivisissa henkilöstö- ja työsuhdeasioissa.

Keskeiset vastuualueet:

  • Organisaation tukeminen resurssoinnissa ja rekrytoinneissa
  • Esimiesten tukeminen ja opastaminen HR- ja työsuhdeasioissa
  • HR-järjestelmien käyttö ja ylläpito (mm. SuccessFactors, HR Talent Manager)
  • Osallistuminen sisäiseen viestintään ja raportointiin
  • Erilaisten HR-aktiviteettien koordinointi, hallinnointi ja kehittäminen
  • Osallistuminen HR-prosessien toteuttamiseen ja kehittämiseen yhdessä muun HR-tiimin kanssa.

Työkenttä on laaja, koska vastuualueeseen kuuluu sekä tuotanto-organisaatiota että kaupallista organisaatiota. Toimit kiinteässä yhteistyössä talon sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa, Vantaalla on sinun ensisijaisena työparina HR Manager. Omalla asenteella ja toiminnalla edistät yrityksemme arvopohjaista kulttuuria sekä asiakas- ja työntekijäkokemusta.

Menestyminen tehtävässä edellyttää soveltuva korkeakoulututkintoa sekä vähintään 2-3 vuoden kokemusta monipuolisista HR tehtävistä.

Viihdyt hyvin ihmisten keskellä ja organisoit asioita mielellään, mutta pystyt keskittymään myös tarkkuutta ja huolellisuutta vaativiin tehtäviin. Sinua ei pelota uudet järjestelmät eikä Excel taulukot, pystyt kommunikoimaan sekä tuottamaan sujuvaa ytimekästä tekstiä sekä suomeksi että englanniksi. Olet oma-aloitteinen ja pystyt itsenäiseen työskentelyyn, sinulla on positiivinen asenne ja ratkaisukeskeinen lähestymistapa.

Sinä voit odottaa meiltä mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä innostavassa ympäristössä tunnettujen tuotemerkkien parissa. Uskomme pääsevämme parhaaseen tulokseen yhteistyöllä ja kannustavalla asenteella. Arvostamme osaamista ja tuoreita näkemyksiä, joita sinä voit tuoda mukanasi meille. Voimme oppia toisiltamme ja kasvaa yhdessä.

Työpaikkana HKScan on savuton. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä työhöntulotarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

 

Lisätietoja tehtävästä antavat HRS Advisors Oy:ltä Jenny Blom, puh. 040 757 4348 ja Pia Paavilainen, puh. 050 305 9217. Jätä hakemuksesi, ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen viimeistään 28.2.2021.

Hae tästä