Huoltoasentaja/-teknikko

Vantaa

Sarlin Oy Ab on teollisen paineilman, automaation sekä ympäristöystävällisen energiateknologian edelläkävijä. Suomalaisena toimijana hengitämme samaa ilmaa asiakkaiden kanssa. Elämme samassa toimintaympäristössä kuin suomalainen teollisuus. Ymmärrämme sen kohtaamia haasteita ja näemme teknologian mahdollisuudet teollisen liiketoiminnan kehittäjänä. Toteutamme asiakkaillemme sopivimmat teknologiaratkaisut ja takaamme niiden kattavan ylläpidon ja huollon. Uskomme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin, jotka perustuvat avoimuuteen ja molemminpuoliseen luottamukseen. Sarlin Groupin liikevaihto on 60 M€ ja siihen kuuluvat tytäryhtiöt Sarlin Oy Ab ja Beamex Oy Ab. Lue lisää: www.sarlin.com.

 

Haemme Kaasu- ja Energiatekniikan-huoltotiimiin

HUOLTOASENTAJAA/-TEKNIKKOA

Tehtävässä hoidat itsenäisesti ja osana huoltotiimiä maa- ja -biokaasulaitoksilla huolto-, korjaus- ja asennustöitä.

Huoltokohteita ovat mm. biokaasupumppaamot, kaasumoottori-/turbiinivoimalat, kaasun tankkausasemat ja LNG-järjestelmät. Tehtäviisi kuulu kaasukompressorien, -moottoreiden/turbiinien ja muiden prosessilaitteiden, kuten suodatus- ja lämmönsiirtolaitteiden mekaaniset huollot. Lisäksi tehtäviisi kuuluu sähkö-/automaatiojärjestelmien kunnossapitoa, kuten laitekalibrointeja ja mitta-/toimilaitteiden uusimisia. Ennakkohuollon lisäksi teet vianmäärityksiä, korjauksia ja osallistut projektitoimituksiin. Tarvittaessa olet käytettävissä kaikissa Sarlin Oy:n huolto- ja asennustehtävissä. Me tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtäviin ja laitekohtaisen huoltokoulutuksen.

Voit olla jo kokenut alan osaaja tai uraasi aloitteleva tulevaisuuden ammattilainen oikealla asenteella. Edellytämme Sinulta kokemusta mekaanisesta kunnossapidosta ja soveltuvaa teknistä koulutusta, sekä matkustusvalmiutta, englannin kielen taitoa ja tietoteknisiä perustaitoja. Kokemus automaatio-/sähkölaiteiden kunnossapidosta ja kaasu-/energiatekniikan tuntemus ovat eduksi. Toivomme Sinulta myös hyvää asiakaspalveluasennetta, hyviä yhteistyö- ja viestintätaitoja ja joustavuutta.

Tarjoamme Sinulle itsenäisen ja vastuullisen työtehtävän, alan parhaat ammattilaiset ja työvälineet tueksesi sekä hyvät työsuhde-edut. Toimipaikkasi on Vantaalla ja asiakaskohteet pääosin eripuolilla Suomea.

Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisorsin konsultti Kalle Metsovuori, 050 593 7389. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 13.12.2020 mennessä. Tehtävä täytetään oikean henkilön löydyttyä.

Jätä hakemus tästä