Huoltokoordinaattori

Vantaa

Sarlin Oy Ab on teollisen paineilman, automaation sekä ympäristöystävällisen energiateknologian edelläkävijä. Suomalaisena toimijana hengitämme samaa ilmaa asiakkaiden kanssa. Elämme samassa toimintaympäristössä kuin suomalainen teollisuus. Ymmärrämme sen kohtaamia haasteita ja näemme teknologian mahdollisuudet teollisen liiketoiminnan kehittäjänä. Toteutamme asiakkaillemme sopivimmat teknologiaratkaisut ja takaamme niiden kattavan ylläpidon ja huollon. Uskomme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin, jotka perustuvat avoimuuteen ja molemminpuoliseen luottamukseen. Sarlin Groupin liikevaihto on 60 M€ ja siihen kuuluvat tytäryhtiöt Sarlin Oy Ab ja Beamex Oy Ab. Lue lisää: www.sarlin.com.

 

Haemme Kaasu- ja Energiatekniikan-huoltotiimiin

HUOLTOKOORDINAATTORIA

Tehtävässä hoidat itsenäisesti ja osana huoltotiimiä maa- ja biokaasulaitoksien huolto-, korjaus- ja asennustöiden suunnittelua ja toteutuksen järjestelyjä.

Vastaat töiden toimenpidesuunnittelusta, työtilausten avaamisesta ja valmiiksi saattamisesta toiminnanohjausjärjestelmäämme, tarvittavien osien määrittämisestä töille ja alustavasta aikataulutuksesta, sekä näihin liittyvästä sisäisestä ja ulkoisesta tiedottamisesta. Eli käytännössä vastaat siitä, että tekijät, osat ja tarvikkeet ovat oikeaan aikaan oikeassa paikassa ja kaikilla osapuolilla on ajantasaiset ja oikeat tiedot käytettävissään. Vastaat myös osaltasi huoltomyynnistä ja takuukäsittelyistä. Työnkuvaa voidaan kehittää oman osaamisesi ja tulevaisuuden tavoitteidesi mukaisesti.

Huoltokohteita ovat ensisijaisesti kaasun tankkausasemat, kaasumoottorivoimalat ja kaasunjalostuslaitokset. Tarvittaessa hoidat myös muiden Sarlin Oy:n huoltokohteiden töiden koordinointia ja osallistut projektitoimituksiin.

Edellytämme Sinulta kokemusta huollon- ja kunnossapidon suunnittelusta tai työnjohdosta ja teknistä koulutusta soveltuvalta alalta kuten sähkö-, automaatio-, kone-, LVI-, ympäristö- ja energiatekniikka. Edellytämme myös erinomaista yhteistyökykyä ja viestintätaitoja, hyviä tietoteknisiä taitoja ja hyvää englannin kielen taitoa. Kaasu-/energiatekniikan tuntemus on eduksi. Toivomme Sinulta myös hyvää asiakaspalveluasennetta, vahvaa organisointikykyä ja joustavuutta kiiretilanteissa.

Tarjoamme Sinulle itsenäisen ja vastuullisen työtehtävän, alan parhaat ammattilaiset ja työvälineet tueksesi sekä hyvät työsuhde-edut. Toimipaikkasi on Vantaalla ja asiakaskohteet pääosin eripuolilla Suomea.

Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisorsin konsultti Kalle Metsovuori, puh. 050 593 7389. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevasta linkistä viimeistään 13.12.2020. Tehtävä täytetään oikean henkilön löydyttyä.

Jätä hakemus tästä