Huoltopäällikkö

Vantaa.

Sarlin Oy Ab on teollisen paineilman, automaation sekä ympäristöystävällisen energiateknologian edelläkävijä. Suomalaisena toimijana hengitämme samaa ilmaa asiakkaiden kanssa. Elämme samassa toimintaympäristössä kuin suomalainen teollisuus. Ymmärrämme sen kohtaamia haasteita ja näemme teknologian mahdollisuudet teollisen liiketoiminnan kehittäjänä. Toteutamme asiakkaillemme sopivimmat teknologiaratkaisut ja takaamme niiden kattavan ylläpidon ja huollon. Uskomme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin, jotka perustuvat avoimuuteen ja molemminpuoliseen luottamukseen. Sarlin Groupin liikevaihto on 60 M€ ja siihen kuuluvat tytäryhtiöt Sarlin Oy Ab ja Beamex Oy Ab. Lue lisää: www.sarlin.com.

 

Haemme Sinua osaava ja organisointikykyinen

Huoltopäällikkö

Tehtävänäsi on toimia esihenkilönä 5-8 hengen huoltotiimille, joka vastaa bio- ja maakaasukäyttöisten CHP-laitosten, biokaasupumppaamoiden ja -jalostuslaitosten kunnossapidosta. Tiimin vastuulle kuuluvat myös kaasuhälytin- ja vedenkäsittelylaitteistojen huollot. Toimit tärkeässä roolissa huoltoliiketoiminnan päivittäisissä järjestelyissä ja toiminnan kehittämisessä. Vastaat työnjohdosta, resurssoinnista, aikatauluttamisesta ja tarvittavien varaosien määrittämisestä töille. Työnkuvaasi kuuluu myös asiakasyhteistyötä, raportointia ja asiakassopimusten hallintaa. Tarvittaessa osallistut muidenkin Sarlinin huoltokohteiden töiden organisointiin yhdessä toisten huoltopäälliköiden kanssa. Kohteet sijaitsevat pääosin Suomessa ja pienissä määrin myös Baltiassa. Toimipaikkasi on Vantaalla ja etätyöskentely on osittain mahdollista.

Odotamme Sinulta kokemusta huollon- ja kunnossapidon suunnittelusta ja työnjohdosta. Sinulta löytyy koulutus soveltuvalta tekniseltä alalta kuten sähkö-, automaatio-, kone-, LVI-, ympäristö- tai energiatekniikasta. Bio- ja maakaasualan tuntemuksen katsomme eduksi. Odotamme erinomaisia yhteistyö- ja viestintätaitoja, hyviä tietoteknisiä valmiuksia sekä sujuvaa englannin kielen taitoa. Arvostamme asiakaspalvelutaitoja, vahvaa organisointikykyä ja joustavuutta kiiretilanteissa.

Kaasu- ja energiatekniikka on kasvava teollisuuden ala, jolla tehdään ympäristön kannalta kestävää ja merkityksellistä työtä. Tarjoamme Sinulle vastuullisen ja itsenäisen työtehtävän, kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja pitkän historian omaavassa perheyhtiössä. Työssä saat kattavan perehdytyksen ja koulutuksen bio- ja maakaasutekniikan, sekä alan parhaat ammattilaiset ja työvälineet tueksesi. Sarlinilla panostetaan pitkäjänteisesti esihenkilötyön ja johtamisen kouluttamiseen sekä kehittämiseen. Kilpailukykyisen palkkauksen ja bonusjärjestelmän lisäksi tarjoamme kattavan työterveyshuollon ja hyvinvointiedun.

Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisorsin konsultti Kalle Metsovuori (puh. 050 593 7389). Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 15.11.2021.

 

Jätä hakemus tästä