ICT-kehitysinsinööri

Pori / Helsinki / Seinäjoki

Suomen Teollisuuden Energiapalvelut – STEP Oy on Veolia Nordicin teollisuuden energia- ja hyödykepalveluratkaisuihin erikoistunut tytäryhtiö.  STEP on asiakkailleen strateginen kumppani tarjoamalla asiakkaiden tarpeen mukaisesti räätälöityjä ratkaisuja. Veolian globaali organisaatio tuo mukanaan laajan kansainvälisen osaamisen STEPin asiakkaiden käyttöön. Lue lisää www.stepenergy.fi

 

Etsimme asiakkaamme asiantuntevaan ja energiseen joukkoon

ICT-kehitysinsinööriä

Haemme ICT-alan osaajaa, joka toimii kehitystiimissä vastaten yrityksen ICT-järjestelmien hallinnasta ja kehityksestä liiketoiminnan tarpeisiin. Tehtävässä hallitset olennaisia yrityksen järjestelmiä, ohjelmistoja ja menetelmiä. Vastaat tietojärjestelmien kehittämisestä, dokumentoinnista ja ylläpidosta yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Olet työskennellyt integraatioiden, pilvipalvelin- ja verkkoympäristöjen parissa sekä seuraat intohimolla alan ratkaisuja ja kehitystä. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyviä organisointi-, verkostoitumis- ja viestintätaitoja toimiessasi sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Hakijan eduksi luetaan aikaisempi kokemus teollisuuden järjestelmistä ja projektityöskentelystä sekä ymmärrys digitalisaation mahdollisuuksista toimintojen kehittämisessä. Myös aikaisempi kokemus Googlen (Cloud Platform) ja automaatiojärjestelmien (Siemens, Wonderware, Valmet) tuntemus luetaan eduksi. Sinulla on valmiudet toimia myös kansainvälisesti ja kommunikoida englanniksi. Työ on luonteeltaan osin liikkuvaa edellyttäen matkustusvalmiutta lähinnä kotimaassa.

Tehtävä mahdollistaa osaamisen kasvattamisen roolin mukana. Omistajayrityksistämme (Veolia, Pori Energia Oy) saat asiantuntija-apua laajalla osaamisella ratkaisuihin ja kehitystyöhön. Toimipaikkasi voi sijaita halusi mukaan Helsingissä, Seinäjoella tai Porissa, mutta pääosan ajasta voit tehdä töitä joustavasti etänä. Työ on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

STEPin työkulttuuri on avoin, kannustava ja ratkaisukeskeinen, joten pääset kehittämään, kehittymään ja vaikuttamaan motivoituneiden työkavereiden kanssa. Yritys toimii vakaalla pohjalla ja sen tavoitteena on merkittävä kasvu.

Käsittelemme hakemuksia haun edetessä, joten toivomme sinun hakevan tätä mielenkiintoista tehtävää mahdollisimman pian! Lähetä hakemuksesi kuitenkin viimeistään 22.6.2021 täyttämällä sähköinen hakemus

TÄSTÄ.

Kerromme mielellämme tehtävästä ja tulevasta työyhteisöstäsi tarkemmin, joten soittele rohkeasti kaupalliselle päällikölle Roni Vahamäelle puh. 044 7012331. Ronin tavoitat hakuajan puitteissa maanantaisin 9–10 tai perjantaina 14–15 välillä, tai Kristiina Lehmukselle, puh. 050 396 4686.

 

 

Suomen Teollisuuden Energiapalvelut – STEP Oy on osa Veolia-konsernia. Vuonna 1853 perustettu yhtiö on kes­kittynyt energian ja ympäristön optimointiin. Veolia-kon­sernilla on lähes 179 000 työntekijää 48 maassa. Vuoden 2019 raportoitu liikevaihto oli 27,2 miljardia euroa. Skandinaviassa toimii Veolia Nordic Ab tytäryhtiöineen, jonka henkilökunnan määrä on yli 1100 ja liikevaihto 210 miljoonaa euroa.