Käyttöinsinööri

Kirkkonummi

Suomen Teollisuuden Energiapalvelut – STEP Oy tarjoaa kestäviä energiaratkaisuja teollisuusasiakkaille. Asiakkaiden tarpeet, energiatehokkuus ja räätälöidyt ratkaisut ovat keskeisessä asemassa kaikissa tarjoamissamme energiaratkaisuissa, joissa yhdistyy paikallinen ja kansainvälinen osaamisemme. STEP on Veolia Nordic AB:n (51 %) ja Pori Energian (49 %) omistama yhteisyritys. Tutustu meihin stepenergy.veolia.fi .

 

Haemme asiakkaallemme Kirkkonummelle

Käyttöinsinööriä

vakituiseen työsuhteeseen. Vastaat kokonaisvaltaisesti biohöyrykattilalaitoksen ja nestekaasukattilan käytöstä ja kunnossapidosta. Työtehtäviisi kuuluu häiriöttömän höyrytuotannon varmistaminen, vuosihuoltojen suunnittelu, resurssointi ja valvonta sekä aktiivinen yhteistyö asiakkaamme kanssa. Osallistut budjetointiin ja huolehdit toiminnan kustannustehokkuudesta sekä kuukausiraportoinnista. Sovit yhteistyöstä ulkoisten toimittajien kanssa ja johdat heidän toimintaansa työtuvallisuuden varmistaen. Tartut tarvittaessa toimeen ja hoidat pienet kunnossapitotyöt itsenäisesti. Tukenasi tehtävässä on esimiehen ja kollegoiden muodostama kokenut ja ammattitaitoinen tiimi sekä alihankkijamme.

Voit olla kokenut konkari tai energia-alasta innostunut tulokas, kunhan sinulla on vahva halu oppia työsi ja hoitaa sitä vastuullisesti. Hyvän pohjan tehtävässä onnistumiselle antaa soveltuva koulutus, kuten esimerkiksi energia-alan, automaatio- tai koneinsinöörin tutkinto tai työn ohella hankittu tekninen pätevyys, esimerkiksi konemestarinkirja tai alikonemestarinkirja. Edellytämme työkokemusta teollisuuden tai automaatiosuunnittelun parista. Voima- ja lämpölaitostuntemus ja niihin liittyvä kunnossapitokokemus ovat vahvuuksia haettavassa tehtävässä.

Pidämme tärkeänä työturvallisuusorientoitunutta, palvelualtista ja kehittämistyöhön sitoutunutta asennetta sekä pitkäjänteistä ja suunnitelmallista työskentelyotetta. Toivomme, että kykenet organisoimaan työkenttääsi itsenäisesti, tekemään päätöksiä sekä kantamaan vastuuta ajoittain paineisissakin tilanteissa. Arvostamme hyviä yhteistyövalmiuksia ja sujuvaa englannin kielen taitoa. Työ edellyttää joustavuutta ja matkustusvalmiutta kotimaassa.

Tarjoamme sinulle vakavaraisen ja alati kehittyvän työympäristön, vaihtelevat työtehtävät, lounasedun, kattavan työterveyshuollon sekä henkilökuntayhdistysten laajat edut. Pääset tiiviisti mukaan uuden laitoksen käyttöönottovaiheeseen ja voit vaikuttaa työsi sisältöön. Tuemme ammatillista kehitystäsi ja tarjoamme mahdollisuuksia kouluttautumiseen.

Hae tehtävää 15.8. mennessä täyttämällä sähköinen hakemus

TÄSTÄ

Työhaastattelut järjestetään viikolla 33 ja olemme yhteydessä sopiviin ehdokkaisiin jo ennen hakuajan päättymistä, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa käyttöpäällikkö Matti Lepistö, puh. 044 701 2229, torstaina 5.8. kello 15-17, tiistaina 10.8. kello 14.30-16.30 ja perjantaina 13.8 kello 15-17 sekä rekrytointiyhteistyökumppanimme Kristiina Lehmus, puh. 050 3964686.

 

 

Suomen Teollisuuden Energiapalvelut – STEP Oy on osa Veolia-konsernia. Vuonna 1853 perustettu yhtiö on keskittynyt energian ja ympäristön optimointiin. Veolia-konsernilla on lähes 179 000 työntekijää 54 maassa. Vuoden 2019 raportoitu liikevaihto oli 27,2 miljardia euroa. Veolia Nordic Ab toimii pohjoismaissa tytäryhtiöineen, ja sen henkilökunnan määrä on yli 1100 ja liikevaihto 365 miljoonaa euroa. Olemme energiakumppanuuden tiennäyttäjä ja haluamme sinut mukaan kasvun matkaamme!