Kehittämispäällikkö, kansallinen MAL-verkosto

Tampere

Suurissa kaupungeissa ja kaupunkiseuduilla ratkaistaan tulevaisuutemme merkittäviä haasteita.

MAL-verkosto on valtakunnallinen maankäytön, asumisen ja liikenteen (MAL) kehittämisverkosto, jossa toimii 18 Suomen suurinta kaupunkia tai kaupunkiseutua, valtion organisaatioita sekä Kuntaliitto. Toiminta perustuu kansalliseen kaupunkipolitiikkaan ja jäsenseutujen tarpeisiin.

 

 

Verkoston toiminta keskittyy MAL-suunnitteluun ja kaupunkipolitiikkaan, MAL-sopimuksiin, kaupunkiasumisen kehittämiseen ja seutukohtaisiin tarpeisiin. Jäsenseudut ja valtio-osapuolet työskentelevät ja käyvät vuoropuhelua seminaareissa, työpajoissa ja koulutuksissa sekä seutukohtaisesti.

Etsimme MAL-verkostolle

KEHITTÄMISPÄÄLLIKKÖÄ 

Tehtävässä vastaat verkoston toiminnan suunnittelusta ja toimeenpanosta sekä rahoituksen hankinnasta ja ohjausryhmätyöskentelystä. Koordinoit verkostoa yhdessä erikoissuunnittelijan kanssa. Verkoston vastuuorganisaatio on Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymä, jonka seututoimisto toimii ammatillisena työyhteisönäsi.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, kokemusta kaupunkisuunnittelusta, kuntayhteistyöstä ja laaja-alaisesta maankäytön suunnittelusta. Hyvät viestintätaidot, kyky mallintaa asioita ja matkustusvalmius auttavat sinua onnistumaan.

Toimi on voimassa toistaiseksi. Tutustu MAL-verkostoon tarkemmin: www.mal-verkosto.fi

Kysy lisätietoja tehtävästä seutujohtaja Päivi Nurmiselta, p. 040 754 3692 tai MAL-verkoston puheenjohtajalta Jarmo Linden, ARA, p. 040 517 3379.

Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä  mukaan ansioluettelo (cv). Hae tehtävää 12.9. 2021 mennessä  alla olevan hakulinkin kautta.

Jätä hakemus tästä