Kehitys- ja Talousjohtaja

Loimaa/ Hybridi

Dinolift Oy suunnittelee, valmistaa, markkinoi ja myy rakennus- ja siihen liittyvälle teollisuusalalle DINO-merkkisiä henkilönostimia ja niiden varaosia sekä tarjoaa tuotteisiin liittyviä jälkimarkkinointipalveluja, kuten tekninen neuvonta, koulutus ja huolto. Dinolift kuuluu maailman johtaviin hinattavien henkilönostimien valmistajiin. Yritys on valmistanut henkilönostimia yli 40 vuotta. Yritys on vienyt DINO-nostimia maailmalle yli 40 eri maahan, päämarkkinat ovat pohjoismaat ja Saksa. Yhteensä yli 85 % tuotannosta myydään Suomen ulkopuolelle. Lisätietoa yrityksestämme www.dinolift.com

 

Etsimme nyt yhtiömme johtoryhmään vauhdittamaan kasvua kanssamme, Sinua

KEHITYS- JA TALOUSJOHTAJA

Tehtävä on uusi ja avainroolissa liiketoimintamme strategisessa kehittämisessä. Tehtävänäsi on vetää ja toteuttaa kehitysprojektejamme, analysoida numerotiedon kautta business-mahdollisuuksia, tukea ja tuoda näkemyksiä päätöksentekoomme. Olet johtoryhmän jäsen ja raportoit toimitusjohtajalle.

Odotamme sinulta kykyä johtaa ja tukea strategisia hankkeita. Pystyt näkemään asioita laajasti, tekemään kehityssuunnitelmia, asettamaan tavoitteita ja parantamaan toimintamalleja. Tuotat korkean tason kehityssuunnitelmia, valmistelet potentiaalisia kumppanuuksia ja mahdollisia yritysostoja. Sinulla on ammattitaitoinen talouspäällikön vetämä taloustiimi alaisuudessasi.

Kommunikoit suomen kielen lisäksi sujuvasti myös englanniksi. Vuorovaikutus- ja neuvottelutaitosi ovat erinomaiset, sillä tehtävässä on laajasti niin sisäisiä ja ulkoisia sidosryhmiä. Sinulla on kaupallinen tai tekninen korkeakoulututkinto. Ajattelutyylisi on analyyttinen ja sinulla on näyttöjä käytännön tuloksista. Ymmärrät hyvin palvelumuotoilun merkityksen teollisuusalalla. Olet vaikuttamiskykyinen ja johtamistyylisi on valmentava. Kokemuksesi voi olla keskikokoisesta tai isommasta vientiyrityksestä, konsulttiyrityksestä tai BtoB -palveluyrityksestä, jossa olet osallistunut kasvun tekemiseen.

Tarjoamme sinulle upean mahdollisuuden päästä mukaan vientiyrityksemme kasvuun ja muutokseen. Pääset käyttämään osaamistasi hyväksi ja vaikuttamaan liiketoimintamme kehittymiseen. Saat oman tiimisi ja koko ammattimaisen organisaatiomme täyden tuen työhösi. Tässä tehtävässä saat ajatella myös ”boksin ulkopuolelle”. Meillä on perheyrityksen arvot ja ketterä toimintakulttuuri. Tehtaamme ja pääkonttorimme sijaitsee Loimaalla, jossa odotamme näkevämme sinut vähintään yhtenä päivänä viikossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisorsin konsultti Seija Raesola p. 040 775 6150, parhaiten tavoitettavissa 24.3. klo 9-11 ja 28.3. klo 9-11. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 3.4.2022

HAE TÄSTÄ