Kehitysinsinööri

Pori

 

Luvata on maailman johtavia yrityksiä metallituotteiden ja niihin liittyvien teknisten ratkaisujen tuottajana. Luvatan tuotteita käytetään muun muassa uusiutuvissa energioissa, terveydenhuollossa, autoteollisuudessa ja kulutustuotteissa. Luvata työllistää noin 1 400 työntekijää 12 toimipaikalla 7 eri maassa. Porissa Kupariteollisuuspuiston alueella työllistämme 350 työntekijää. Luvata kuuluu Mitsubishi Materials Corporation (MMC) –konserniin, joka työllistää yli 25 000 työntekijää maailmanlaajuisesti. Lisätiedot: www.luvata.com

 

 

KEHITYSINSINÖÖRI

Etsimme nyt IT-kehitysinsinööriä Luvatan prosessien tilastolliseen suorituskykymittaukseen ja tietojärjestelmien kehittämiseen. Olet keskeisenä asiantuntijana mukana projekteissamme kehittämässä laadultaan ja valmistuskustannuksiltaan kilpailukykyisiä tuotteita. Osallistut testauksiin, tulosten analysointiin sekä dokumentointiin projektin eri vaiheissa. Työskentelet osana noin 10 hengen kehitystiimiä.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen ylempi korkeakoulututkinto ja vahva tietotekninen osaaminen. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi materiaalitekniikan tai tuotantotalouden diplomi-insinööri. Arvostamme kokemusta projektien vetämisestä ja tilastollisten menetelmien sekä työkalujen tuntemusta (esim. SPC, Minitab). Sovellat sujuvasti tuotannon LEAN-periaatteita ja arvostamme, jos sinulla on kokemusta joistakin tuotannonohjausjärjestelmistä ja ymmärrät sen periaatteet tuotannon ohjauksessa. Tarvitset työssäsi hyvää englannin suullista ja kirjallista taitoa.

Olet reipas ja oma-aloitteinen, etkä epäröi kysyä, kun tarvitset neuvoa tai apua. Toimit tehokkaasti itsenäisessä työskentelyssä ja osana ryhmää. Sinulla on asenne kohdillaan ja painotat työssäsi huolellisuutta. Olet innostunut kehittämisestä ja otat vastuuta omasta tehtäväkentästäsi.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työn Porin Kupariteollisuuspuistossa, Edenredin virike-etuuden sekä mukavat työkaverit. Tässä työtehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittää eri sovelluksiin päätyvien kuparituotteiden valmistusprosesseja. Pääset kehittymään omalla asiantuntija-alueellasi ja saat loistavan mahdollisuuden edetä Luvatan urapolulla haastavampiin tehtäviin. Työnkuva rakennetaan hakijan kokemuksen ja kiinnostuksen kohteiden perusteella. Tehtävä on vakituinen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Lisätietoja tehtävästä antaa IT-asiantuntija Carita Laine puhelimitse 044 787 6694 klo 8-16 tai sähköpostitse carita.laine@luvata.com ja HRS Advisorsin Essi Karvonen, 040 557 8117. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 12.4.2022. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

 

HAE TÄSTÄ