Kiinteistöjohtaja, Turun Ylioppilaskyläsäätiö Oy

Turku

Turun Ylioppilaskyläsäätiö (TYS) rakentaa, perusparantaa, vuokraa ja ylläpitää opiskelija- ja nuorisoasuntoja Turun seudulla. TYS on omakustannusperiaatteella toimiva opiskelija-asuntosäätiö, jonka Turun yliopiston ylioppilaskunta on perustanut vuonna 1966 ja joka kuuluu Turun kaupunkikonserniin. TYS:n noin 5000 asunnossa asuu noin 7 000 asukasta 18 asuntokohteessa Turussa. Säätiöllä on uudisrakennushankkeita eri toteutus- ja suunnitteluvaiheissa. TYS on innovatiivinen toimija, jonka työllä on tarkoitus ja merkitys. Työnantajana TYS on turvallinen ja vakaa sekä työyhteisönä positiivinen ja kannustava. www.tys.fi

 

Työssäsi vastaat uusien kohteiden rakennuttamisesta sekä olemassa olevien kiinteistöjen hoidosta ja kehittämisestä. Olet johtoryhmän jäsen ja johdat omaa 7 hengen organisaatiota sekä kumppaniverkostoa. Osaat pitää langat käsissäsi ja ohjata muiden toimintaa.

 

Odotamme sinulta vahvaa kokemusta kannustavasta esimiestyöstä, hankejohtamisesta ja hankekehityksestä sekä kiinteistöpalveluista. Julkisen hallinnon ja kaavoituksen valmistelu- ja päätöksentekoprosessit ovat sinulle tuttuja. Vuorovaikutus- ja sidosryhmätaitosi ovat erinomaiset. Myös järjestelmällisyys ja dokumentointi on sinulle luonteenomaista. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus. Olet kiinnostunut tulevaisuuden asumisesta, uusista tekniikoista ja digitalisaation luomista mahdollisuuksista. Osaat kehittää toimintaa sekä ympäristön, toiminnan tehokkuuden, että talouden näkökulmista.

Tarjoamme sinulle itsenäisen tehtävän taloudellisesti vakaassa ja modernissa organisaatiossa. Pääset vaikuttamaan tulevaisuuden asumiseen ja kehittämään uutta yhdessä osaavan tiimisi kanssa. Noudatamme kestävän kehityksen periaatteita ja arvomme elävät myös käytännön työssämme. Avoimuus, luovuus ja rohkeus ovat työskentelymme tunnusmerkkejä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja antaa HRS Advisorsin konsultti Seija Raesola, 040 775 6150, parhaiten tavoitettavissa 6.10. klo 10-12, 14.10. klo 10-12 sekä 19.10 klo 14-16. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 21.10. oheisen linkin kautta:

HAE TÄSTÄ LINKISTÄ