Kirjanpitäjä

Espoo

Scanoffice Group muodostuu vuonna 1984 perustetun Pohjoismaiden suurimman lämpö­pumppujen ja aurinkosähkötuotteiden maahantuontiliikkeen Scanoffice Oy:n ympärille. Scanoffice Oy sekä Scanvarm Oy Ab ovat alan johtavia maahantuontiliikkeitä Suomen markkinoilla. ScanMont AB palvelee lämpöpumppualan urakoitsijoita Ruotsin markkinoilla. Scanoffice Group on suomalainen perheyhtiö, jonka liikevaihto ylittänee 60 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 60 henkilöä. Maaliskuussa 2017 muutimme viihtyisään juuri valmistuneeseen toimitaloomme Espoon Juvanmalmille.

 

Etsimme kasvavaan joukkoomme Sinua

Kirjanpitäjä

Tehtäväkenttäsi muodostuu pääosin yhtiöryhmäämme kuuluvien yhtiöiden ostoreskontrasta, kirjanpidosta, täsmäytyksistä, kuukausiraportoinnista, tiliotteiden käsittelystä, viranomaisilmoituksista sekä tilinpäätösten valmistelusta.

Odotamme sinulta useamman vuoden kokemusta kirjanpitotehtävistä ja hyvää alv-asioiden tuntemusta. Olet huolellinen, tunnollinen ja tarkka taloushallinnon ammattilainen. Työssäsi olet oma-aloitteinen, joustava, toimeen tarttuva ja aikaansaapa – arvostat työtäsi ja olet ylpeä työpanoksestasi. Tiimissä työskentelykin on sinulle tuttua, autat mielelläsi muita ja uskallat myös kysyä neuvoa.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn viiden hengen taloustiimissä uusiutuvan energian alan johtavassa suomalaisessa perheyrityksessä Espoon Juvanmalmilla. Meillä olet tärkeä osa menestystämme ja tulevaisuuden kasvuamme. Tarjoamme luonnollisesti osaamistasi vastaavat kilpailukykyiset edut.

Yhtiöömme ja tuotteisiimme voit tutustua kotisivuillamme www.scanoffice.fi

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Talouspäällikkö Kristiina Kovalaiselle, puh. 045 657 9452 (pe 8.10.2021 klo 8.00–10.00 tai ma 11.10. klo 14.00–16.00) tai yhteistyökumppanimme HRS Advisors Oy:n konsultti Pia Paavilaiselle puh. 050 305 9217. Jätä hakemuksesi, ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen viimeistään 18.10.2021. Aloitamme hakemusten käsittelyn heti niiden saavuttua.

 

Hae tästä