Kouluttaja

Espoo

Transmeri on 94-vuotias suomalainen perheyritys, jolla on pitkät perinteet onnistuneiden tuotelanseerauksien ja merkittävien markkina-asemien luomisessa. Pitkäjänteinen toimintatapamme ja paikallismarkkinoiden asiantuntemuksemme mahdollistavat brändien menestymisen. Liikevaihtomme on noin 41 miljoonaa ja meillä työskentelee noin 100 intohimoista ammattilaista.

Yksi pitkäaikaisimmista edustamistamme brändeistä on CHANEL. CHANEL on arvostettu ja rakastettu brändi, joka haluaa luoda ikonisia tuotteita, jotka ovat osa ihmisten jokapäiväistä elämää. Tuomme maahan CHANEL-tuoksuja ja CHANEL-kosmetiikkaa.

 

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä osaksi CHANEL-tiimiämme, sillä etsimme vakinaiseen tehtävään sinua, ammattitaitoinen

kouluttaja

Odotamme sinulta

  • Kosmetologin, maskeeraajan tai estenomin tutkintoa
  • Usean vuoden kokemusta kosmetiikan parissa työskentelystä
  • Myyntihenkisyyttä ja hyvä asiakaspalveluotetta
  • Järjestelmällisyyttä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Matkustusvalmiutta ja ajokorttia
  • Hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, ranskan kielen taito on etu

Tehtävässäsi vastaat myyntikonsulenttiemme sekä asiakkaidemme henkilökunnan valmentamisesta ja motivoinnista huipputulosten saavuttamiseksi. Huolehdit, että myyntitiimimme ovat ajan tasalla tuotetiedon sekä myyntitekniikoiden osalta ja tiedät, miten myyntipiste pidetään huippukunnossa.

Olet innostunut ja oma-aloitteinen tiimipelaaja, karismaattinen esiintyjä ja pystyt tarvittaessa käärimään hihasi ja näyttämään omalla esimerkilläsi myyntipisteessä, miten tavoitteet saavutetaan. Teet tiivistä yhteistyötä Pariisin CHANEL-koulutustiimin kanssa.

Vaikuttaminen ja viestintä niin livenä kuin digitaalisissa kanavissa, esimerkiksi sosiaalisessa mediassa, sujuu sinulta vakuuttavasti.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työtehtävän kasvavassa perheyrityksessä yhdessä maailman ikonisimman brändin parissa. Saat mahdollisuuden kehittyä ja kehittää, hyvät henkilökuntaedut sekä mukavat työkaverit.

Kiinnostuitko tehtävästä? Tiedusteluihisi vastaavat Business Unit Manager Johanna Rothovius-Nieminen pe 13.5. klo 14-15 tai ti 17.5. klo 13.30-14.30 puh. 040 900 3023 sekä HRS:n konsultti Katri Ikivuo, p. 040 848 0658.

Jätä hakemuksesi palkkatoivomuksella ja cv:llä varustettuna 24.5.2022 mennessä.

Lähetä hakemus