Kunnossapitoinsinööri

Seinäjoki

Suomen Teollisuuden Energiapalvelut – STEP Oy tarjoaa kestäviä energiaratkaisuja teollisuusasiakkaille. Asiakkaiden tarpeet, energiatehokkuus ja räätälöidyt ratkaisut ovat keskeisessä asemassa kaikissa tarjoamissamme energiaratkaisuissa, joissa yhdistyy paikallinen ja kansainvälinen osaamisemme. STEP on Veolia Nordic AB:n (51 %) ja Pori Energian (49 %) omistama yhteisyritys. Tutustu meihin stepenergy.veolia.fi

 

Haemme asiantuntevaan ja energiseen joukkoomme Pohjanmaalle

 

Kunnossapitoinsinööriä

 

huolehtimaan STEPin höyrykattilalaitosten kunnossapidosta ja niiden kehittämisessä.

Tehtävässä toimit kunnossapidollisissa tehtävissä vuosihuoltojen suunnittelijana, työnjohtajana ja kunnossapitojärjestelmän ylläpitäjänä. Lopullinen tehtävänkuva tarkentuu oman osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Olet kokenut (sähkö- ja) automaatio- sekä kunnossapidon osaaja, jolla on automaatioinsinöörin tai muu soveltuva koulutus. Työskentelytapasi on huolellinen, järjestelmällinen ja luotettava. Opit tehokkaasti uutta ja sinulla on hyvät ongelmanratkaisutaidot. Arvostamme hyviä yhteistyövalmiuksia ja sujuvaa englannin kielen taitoa. Työ edellyttää joustavuutta ja matkustusvalmiutta kotimaassa. Tehtävä antaa hyvät valmiudet ammatillisen osaamisen kehittämiseen ja pääset halutessasi kouluttautumaan kattilalaitoksen käytönvalvojaksi.

Tarjoamme sinulle vakituisen, kokoaikaisen työsuhteen sekä vakavaraisen ja alati kehittyvän työympäristön. Yrityksemme toimii vakaalla pohjalla ja tavoitteenamme on merkittävä kasvu.

Eduksi luetaan:

  • aikaisempi kokemus höyrykattilalaitoksilta
  • kunnossapitojärjestelmien tunteminen
  • PLC-ohjelmointi
  • S1 sähköpätevyys

STEP tarjoaa sinulle:

  • kilpailukykyisen ja kannustavan palkkauksen
  • lounas- ja kulttuuri/liikuntaedut
  • mahdollisuuden liittyä sairauskassaan
  • mahtavan työyhteisön sekä kannustavan työkulttuurin tueksesi

Hae tehtävää 22.5. mennessä täyttämällä sähköinen hakemus

TÄSTÄ

Olemme yhteydessä sopiviin osaajiin jo hakuajan puitteissa, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa operatiivinen päällikkö Matti Lepistö puh. 044 701 2229, pe 6.5. klo 14:00–15:30, 13.5. klo pe 14:00–15:30 ja pe 20.5. klo 14:00–15:30 sekä Kristiina Lehmus p. 050 3964686.

 

Veolia on maailman johtava resurssien optimoija. 230 000 työntekijää eri puolilla maailmaa suunnittelee ja tarjoaa energia-, vesi- ja kiertoratkaisuja, jotka edesauttavat yhteiskunnan ja teollisuuden kestävää kehitystä sekä ekologista transformaatiota. Autamme kuntia ja teollisuutta käsittelemään, optimoimaan ja hyödyntämään resurssejaan tehokkaasti ja niin, että voidaan siirtyä kohti kiertotaloutta. Maailmanlaajuinen liikevaihtomme vuonna 2021 oli 28,5 miljardia euroa. Veolia Services Suomi Oy on osa Veolia konsernia.  Tutustu meihin veolia.fi