Kustannuslaskija/ Laskentapäällikkö

Varsinais-Suomi

Asiakkaamme on menestyvä ja vakavarainen suomalainen rakennusalan yritys. Etsimme nyt Turun aluetiimiin uutta ammattilaista.

Tehtävässä vastaat kustannusarvioiden laatimisesta itsenäisesti, mutta hyvässä yhteistyössä yrityksen muiden ammattilaisten kanssa. Seuraat markkinoita, hankit ennakkotarjouksia ja ylläpidät hyviä suhteita toimittajiin. Osallistut tarjouslaskentaan, urakkaneuvotteluihin sekä hankkeiden aloituskokouksiin.

Odotamme kokemusta vastaavista tehtävistä rakennusalalla sekä rakennusalan koulutusta. Hallitset hyvin tietotekniikan ja olet luonteeltasi tarkka ja pitkäjänteinen. Tulet hyvin toimeen niin työkavereiden, asiakkaiden kuin toimittajien kanssa.

Tarjoamme arvostetun ja kannustavan tiimin tuen sekä rennon työyhteisön ilmapiirin. Pääset kehittämään laskentaa ja mallintamista sekä laskennan prosesseja oman kiinnostuksesi mukaan. Mielenkiintoiset rakennuskohteet, hyvät työvälineet sekä kilpailukykyiset edut takaavat viihtymisen tässä tehtävässä.

Tiedusteluihisi vastaa luottamuksellisesti HRS Advisorsin konsultti Seija Raesola puh. 040 775 6150. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 21.3. oheisen linkin kautta

HAE TÄSTÄ