Laatuinsinööri

Pori

Cupori Oy on johtava kuparisten LV- asennusputkien toimittaja Pohjoismaissa ja yksi suurimmista teollisuusputkien toimittajista Euroopassa. Toimintamme perustuu asiakastarpeisiin, joustavuuteen ja innovatiivisuuteen uusien tuotteiden, ratkaisujen ja palveluiden kehittämisessä. Työllistämme noin 140 työntekijää Porin Kuparipuistossa ja edellisen vuoden liikevaihtomme oli noin 100 milj. euroa. Olemme ylpeitä työmme jäljestä, kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja haluamme palvella asiakkaitamme joustavalla ja palvelulähtöisellä tavalla. Avain tähän on hyvinvoiva ja innostunut henkilöstömme, johon olemme valmiita panostamaan. Oletko juuri sinä tuleva cuporilainen? Lue lisää https://www.cupori.com/en/home/

 

Vastaat laadunvalvontaan keskittyvistä työtehtävistä. Tässä tärkeässä roolissa olet päivittäin yhteistyössä tuotannon kanssa ja toimit tiiminvetäjänä kahdelle asiantuntevalle laborantille. Työsi ytimessä ovat aineenkoetukset, auditoinnit ja tyyppihyväksynnät. Hoidat mallikkaasti mahdolliset tuotereklamaatiot huolehtimalla niihin liittyvästä tutkimustyöstä, korjaavista toimenpiteistä sekä dokumentoinnista. Asiakaskyselyihin vastaaminen, palautusten vastaanottaminen ja tekninen neuvonta on luonteva osa työtäsi.

Olet vahvaotteinen organisoija, jonka sydän sykkii laatujärjestelmien ja ISO-standardien jalkauttamiselle, tekniselle ongelmanratkaisulle ja laatutyölle. Koulutukseltasi voit olla prosessitekniikan insinööri, metallurgi tai muu prosessiteollisuuden ammattilainen – tärkeintä on, että laatukäsitteet ja tuotantoprosessit ovat sinulla hallussa! Tehtävän mallikkaasti hoitaminen edellyttää aiempaa auditointikokemusta, hyviä tietoteknisiä valmiuksia sekä sujuvaa suomen ja englannin kielten taitoa.

Odotamme sinulta itseohjautuvuutta, systemaattista työotetta ja vastuullista asennetta. Olet yhteistyöhakuinen ja aktiivisesti kommunikoiva luottopakki, joka haluaa varmistaa tuotteidemme laadun moitteettomuuden. Tiiminvetäjänä jaat vastuuta, luotat tiimisi asiantuntijuuteen ja olet vahvasti läsnä ratkomassa arjen ongelmatilanteita.

Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin Pohjoismaiden ainoassa kupariputkitehtaassa. Meillä pääset kehittämään Cuporin toimintaa ja hyödyntämään osaamistasi jatkuvasti uusiutuvien haasteiden parissa.

Jos löysit itsesi tehtävän kuvauksesta, tartu toimeen ja lähetä hakemuksesi 12.4.2020 mennessä.

Kerromme mielellämme tehtävästä ja tulevasta työyhteisöstäsi tarkemmin, joten soittele rohkeasti laatupäällikölle Teemu Pihlille puh. 040 868 5179 to 26.3. klo 14.30 – 16.00, ke 1.4. klo 14.30 – 16.00 tai to 9.4. klo 14.30 – 16.00 tai Kristiina Lehmukselle, puh. 050 396 4686.

Käsittelemme hakemuksia haun edetessä, joten toivomme sinun hakevan tätä mielenkiintoista tehtävää mahdollisimman pian

TÄSTÄ