Lakimies, Säästämisen ja sijoittamisen liiketoiminta

Helsinki

Aktia hakee kasvua Suomen kasvukeskuksista ja panostaa entistä selkeämmin tarjoamansa kehittämiseen asiakkaiden eri elämänvaiheiden ympärille. Digitaaliset pankki-, sijoitus- ja henkilövakuutuspalvelut yhdistettynä henkilökohtaiseen asiointiin mahdollistavat arvonluonnin uusilla tavoilla, jotka huomioivat paremmin jokaisen asiakkaan yksilölliset tarpeet sekä mahdollistavat palveluiden saatavuuden missä tahansa ja milloin tahansa.

 

LAKIMIES

Tukemaan Aktian säästämisen ja sijoittamisen liiketoiminnan kehitystä.

Aktiassa lakimiehet toimivat tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan kanssa, eli liiketoiminnan Legal Business Partnerina. Toimit osana kymmenhenkistä tiimiä, joka palvelee laaja-alaisesti ja liiketoimintalähtöisesti Aktian eri liiketoimintoja. Sinun vastuualueellesi kuuluvat henkilöasiakkaiden säästämisen ja sijoittamisen tuotteet ja prosessit. Huolehdit itsenäisellä otteella palveluprosessien ja sopimusehtojen juridiikasta sekä liiketoiminnan juridisesta tuesta. Monipuolisessa tehtävänkuvassa kuluttajansuojaan liittyvien kysymysten tuntemus ja digitalisaation tuomien mahdollisuuksien hahmottaminen ovat sinulle eduksi. Organisaation ohjeistaminen ja kouluttaminen kuuluvat myös työnkuvaasi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta säästämisen ja sijoittamisen tuotteista, ratkaisukeskeistä työskentelytapaa sekä kiinnostusta toimintaympäristön muutosten hyödyntämiseen. Toimiessasi kehitystyön sparrauskumppanina pääset ottamaan kantaa ajoittain hankaliinkin juridisiin kysymyksiin ja arvioimaan asiaan liittyviä oikeudellisia riskejä. Halu kehittyä asiantuntijana on keskeistä, ja taustatukea saat Aktian kokeneilta varainhoidon juristeilta.

Toivomme sinulta:

 • Työkokemusta yksityishenkilöiden varainhoidon tuotteiden ja sääntelyn parissa, etenkin MiFID II -direktiivin tuntemusta
 • Sopimusoikeuteen, kuluttajansuojaan, ja digitalisaation kysymyksiin perehtyneisyys on sinulle eduksi
 • Liiketoimintalähtöistä ja ratkaisukeskeistä lähestymistapaa
 • Oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta
 • Hyviä viestinnällisiä taitoja sekä yhteistyökykyä
 • Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
 • Soveltuvaa ylempää juridista koulutusta

Tarjoamme sinulle:

 • Mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät, joissa pääset kehittämään osaamistasi ja osallistumaan tulevaisuuden pankkituotteiden ja -palveluiden kehitykseen
 • Ammattimaisen ja sparraavan työyhteisön sekä mukavan työilmapiirin
 • Modernit työtilat Helsingin ydinkeskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä ja joustavat etätyömahdollisuudet
 • Aktian hyvät henkilöstöedut

Aktian arvot – rohkeasti, osaavasti, yhdessä – ohjaavat toimintaamme, käyttäytymistämme ja asennoitumistamme kaikissa tilanteissa. Nämä arvot ovat merkittävässä osassa siinä, miten työskentelemme nyt ja tulevaisuudessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisors, Krister Botell, puh. 050 304 2410. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 18.2.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa, ja tehtävä voidaan täyttää sopivan henkilön löytyessä.

Jätä hakemus tästä linkistä