Lakimies, varainhoito ja asiakasjuridiikka

Helsinki

Omaisuuden kasvaessa käy tavanomainen pankkipalvelu pieneksi. Aktia Private Banking yhdistää ainutlaatuisella tavalla Suomen laadukkaimman varainhoidon ja yksilöllisen asiakasymmärryksen. Private Banking on Aktian eksklusiivinen varainhoitopalvelu tavallista suuremmalle omaisuudelle. Sen luotettavuudesta kertoo 200-vuotisen Aktian maine vastuullisena varainhoitajana.

 

LAKIMIES

Vahvistamaan kasvavaa asiakasjuridiikan tiimiämme.

Tehtävässä tarjoat Aktian Private Banking ja Premium Banking -asiakkaille juridista neuvontaa eri elämäntilanteissa, joissa omaisuudenhoitoon ja -luovutukseen liittyvät lakikysymykset ovat erityisen tärkeitä. Tarjoat neuvontaa laaja-alaisesti ja asiakaslähtöisesti etenkin perhe- ja perintöoikeudellisissa kysymyksissä kuten avioehdoissa, testamenteissa ja perunkirjoituksissa. Työskentelet työparin kanssa ja osallistut omalta osaltasi asiakkaiden juridisten palvelujen kehittämiseen.

Pääset työskentelemään joustavasti Aktian kaksikielisessä työympäristössä hyödyntäen uusia moderneja työtiloja. Tehtävä on monipuolinen, ja toivommekin sinulta proaktiivista otetta sekä asiakkaiden palvelemiseen että palvelukonseptin kehittämiseen yhdessä kollegojesi kanssa. Juridisissa kysymyksissä sparraat yhdessä Aktian osaavan lakitiimin kanssa. Asiakassuuntautuneisuus ja hyvät taidot ihmisten kohtaamiseen ovat tehtävässä menestymiselle keskeisiä, ja kiinnostus pankkialaan tai sijoitustuotteisiin on ehdottomasti eduksi. Tehtävä soveltuu niin innokkaalle nuorelle juristille kuin kokeneemmallekin perhe- ja perintöjuridiikan ammattilaiselle.

Toivomme sinulta:

  • Aiempaa kokemusta perhe- ja perintöoikeudellista tehtävistä
  • Kokemus tai kiinnostus pankkialaan ja sijoitustuotteisiin on sinulle eduksi
  • Aitoa kiinnostusta ihmisiin, hyviä viestinnällisiä taitoja sekä yhteistyökykyä
  • Oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työotetta, sekä myönteistä ja ratkaisukeskeistä asennetta
  • Kykyä työskennellä myös ruotsin kielellä
  • Soveltuvaa juridista koulutusta

Tarjoamme sinulle:

  • Mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät, joissa voit hyödyntää ja kehittää osaamistasi osallistumalla tulevaisuuden varainhoitopalveluiden kehitykseen
  • Ammattimaisen ja sparraavan työyhteisön sekä mukavan työilmapiirin
  • Modernit työtilat Helsingin ydinkeskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä ja joustavat etätyömahdollisuudet
  • Aktian hyvät henkilöstöedut

Aktian arvot – rohkeasti, osaavasti, yhdessä – ohjaavat toimintaamme, käyttäytymistämme ja asennoitumistamme kaikissa tilanteissa. Nämä arvot ovat merkittävässä osassa siinä, miten työskentelemme nyt ja tulevaisuudessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisors, Krister Botell, puh. 050 304 2410. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen, hakuaikaa jatkettu 21.2.2021 asti. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa, ja tehtävä voidaan täyttää sopivan henkilön löytyessä.

Jätä hakemus tästä linkistä