LEAN- tuotannon kehittäjä

Pori

 

Luvata on maailman johtavia yrityksiä metallituotteiden ja niihin liittyvien teknisten ratkaisujen tuottajana. Luvatan tuotteita käytetään muun muassa uusiutuvissa energioissa, terveydenhuollossa, autoteollisuudessa ja kulutustuotteissa. Luvata työllistää noin 1 400 työntekijää 12 toimipaikalla 7 eri maassa. Porissa Kupariteollisuuspuiston alueella työllistämme 350 työntekijää. Luvata kuuluu Mitsubishi Materials Corporation (MMC) –konserniin, joka työllistää yli 25 000 työntekijää maailmanlaajuisesti. Lisätiedot: www.luvata.com

 

 

Haemme nyt jatkuvasta parantamisesta innostunutta

LEAN- TUOTANNON KEHITTÄJÄÄ

Olet vastuussa kehitysprojektien hallinnasta kaikilla Luvata Porin osastoilla. Käytät päivittäisessä työssäsi Lean- ja Six Sigma-menetelmiä. Kehität toimintaa yhteistyössä tuotannon operaattoreiden, esihenkilöiden ja tuotantopäälliköiden kanssa. Koulutat ja valmennat eri toimintojen luvatalaisia Lean-periaatteiden soveltamisessa, tarpeiden diagnosoinnissa sekä uusien ratkaisujen käyttöönotossa, jotka parantavat nykyisiä prosesseja ja työskentelytapoja. Jatkuva parantaminen on olennainen osa Luvatan kulttuuria ja pääset omalla toiminnallasi edistämään sitä yhä pidemmälle.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja kenties jo muutaman vuoden työkokemus teollisuuden tehtävistä. Olet hyvä sekä tietoteknisissä että vuorovaikutustaidoissa ja tunnet hyvin Lean- ja Six Sigma-periaatteet. Kommunikoit selkeästi englanniksi ja suomeksi sekä suullisesti että kirjallisesti. Ennen kaikkea olet joustava, halukas edistämään muutosta ja valmis oppimaan jatkuvasti uutta.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työn Porin Kupariteollisuuspuistossa, Edenredin virike-etuuden sekä mukavat työkaverit. Tässä työtehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittää eri sovelluksiin päätyvien kuparituotteiden valmistusprosesseja. Pääset kehittymään omalla asiantuntija-alueellasi ja saat loistavan mahdollisuuden edetä Luvatan urapolulla haastavampiin tehtäviin. Tehtävä on vakituinen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Lisätietoja tehtävästä antaa Luvata Porin tuotantojohtaja Jan Smrha, p. 040 833 8071 klo 8-16 ja ja HRS Advisorsin Essi Karvonen, p. 040 557 8117. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 12.4.2022.

 

 

HAE TÄSTÄ