Legal Business Partner, Henkilöasiakkaat

Helsinki

Aktia hakee kasvua Suomen kasvukeskuksista ja panostaa entistä selkeämmin tarjoomansa kehittämiseen asiakkaiden eri elämänvaiheiden ympärille. Digitaaliset pankki-, sijoitus- ja henkilövakuutuspalvelut yhdistettynä henkilökohtaiseen asiointiin mahdollistavat arvonluonnin uusilla tavoilla, jotka huomioivat paremmin jokaisen asiakkaan yksilölliset tarpeet sekä mahdollistavat palveluiden saatavuuden missä tahansa ja milloin tahansa.

 

Haemme Sinua,

LEGAL BUSINESS PARTNER, HENKILÖASIAKKAAT

tukemaan Aktian kuluttajaluotonannon liiketoiminnan kehitystä.

Tehtävässä toimit osana seitsenhenkistä Legal Business Partner -tiimiä, joka palvelee laaja-alaisesti ja liiketoimintalähtöisesti Aktian eri liiketoimintoja. Vastaat kuluttajaluottotuotannon ja -tarjonnan juridisesta tuesta ja siihen liittyvistä sopimusoikeudellisista ja kuluttajansuojaan liittyvistä kysymyksistä. Osallistut digitalisaation ja automatisaation tuomien mahdollisuuksien hyödyntämiseen ja tuet liiketoimintaa tähän liittyvien juridisten haasteiden ratkaisemisessa. Huolehdit itsenäisellä otteella antolainauksen palveluprosessien, järjestelmien ja sopimusehtojen juridiikasta. Seuraat myös aktiivisesti sääntelyn kehitystä ja osallistut Finanssialan työryhmien työskentelyyn.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta luotonannon tuotteista, ratkaisukeskeistä työskentelytapaa sekä kiinnostusta toimintaympäristön muutosten hyödyntämiseen. Kuluttajansuoja sekä digitalisaation tuomat haasteet ja mahdollisuudet ovat sinulle tuttuja, ja riskienhallinta on luonnollinen osa työnkuvaasi. Pystyt toimimaan kehitystyön sparrauspartnerina ja ottamaan kantaa ajoittain hankaliinkin juridisiin kysymyksiin.

Toivomme sinulta:

 • Aiempaa luottotuotteisiin ja kuluttajansuojaan liittyvää työkokemusta
 • Hyvää velvoite- ja sopimusoikeuden tuntemusta (vakuushallinta, panttaus, velkakirjat, kiinteistöt, korot)
 • Liiketoimintalähtöistä lähestymistapaa, proaktiivista ja itsenäistä työotetta sekä halua ja valmiutta ryhtyä toimeen siellä, missä tarvitaan
 • Hyviä viestinnällisiä taitoja sekä yhteistyökykyä
 • Halukkuutta kouluttaa ja ohjeistaa omalla osaamisalueellasi
 • Suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
 • Soveltuvaa juridista koulutusta

Tarjoamme sinulle:

 • Mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät, joissa voit hyödyntää ja kehittää osaamistasi osallistumalla tulevaisuuden pankkituotteiden- ja palveluiden kehitykseen
 • Ammattimaisen ja sparraavan työyhteisön sekä mukavan työilmapiirin
 • Modernit työtilat Helsingin ydinkeskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä ja joustavat etätyömahdollisuudet
 • Aktian hyvät henkilöstöedut

Aktian arvot – rohkeasti, osaavasti, yhdessä – ohjaavat toimintaamme, käyttäytymistämme ja asennoitumistamme kaikissa tilanteissa. Nämä arvot ovat merkittävässä osassa siinä, miten työskentelemme nyt ja tulevaisuudessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisors, Krister Botell, puh. 050 304 2410. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 4.10.2020. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa, ja tehtävä voidaan täyttää sopivan henkilön löytyessä.

 

HAE TÄSTÄ